Ιωάννινα: Λειτουργεί το κυνοκομείο χάρη στο υστέρημα και τον αγώνα των εθελοντών


Σας παρουσιάσαμε χθες το κλειστό κυνοκομείο  στο οποίο ανακαλύψαμε  να φιλοξενούνται αδέσποτα ζώα. Αντίδραση επίσημη από την δημοτική δεν υπήρξε αλλά οι άνθρωποι που το λειτουργούν τμήμα του κυνοκομείου  και αιμορραγούν  οικονομικά αντέδρασαν. 

Δεν είναι παρατημένα τα αδέσποτα, μας τόνισαν στην επικοινωνία που είχαμε μαζί τους και διορθώνουμε σήμερα το χθεσινό μας κείμενο ζητώντας παράλληλα από τους συνδημότες μας που πραγματικά δίνουν την δική τους μάχη για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης μια ειλικρινή συγνώμη . 

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ ανακαλύψαμε πως οι ίδιοι μόνοι τους το λειτουργούν, πληρώντας από το υστέρημα τους καθαρίστρια ,κτηνίατρο και φαγητό για τα αδέσποτα ζώα. Μόνοι τους κατασκεύασαν  τα κλουβιά σε ένα τμήμα του κυνοκομείου μιας και ο Δήμος Ιωαννιτών δεν έδειξε την ευαισθησία σε μια δομή που ο ίδιος ανακοίνωσε πριν από έναν χρόνο .

Ο δήμος είναι όπως μάθαμε απών από όλη την διαδικασία και δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για να λειτουργήσει με τον τρόπο που ανακοίνωσε σε κοινή συνάντηση ο δήμαρχος Φ.Φίλιος και ο πρύτανης Τ.Αλμπάνης .

Η μη κερδοσκοπική εθελοντική ομάδα των συνδημοτών μας με τον διακριτικό τίτλο «ANIMA» όπως δηλώνουν θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να το λειτουργούν έστω και εθελοντικά και θα κάνουν ότι περνάει από το δικό τους χέρι να προστατεύσουν τα αδέσποτα ζώα της πόλης των Ιωαννίνων και να ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας.


haberi.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld