Πέραμα: Αλυσοδεμένα ζώα δίπλα από το καταφύγιο του ζωοφιλικού συλλόγου;


Τα αλυσοδεμένα ζώα στις παραπάνω φωτογραφίες βρίσκονται στη περιοχή του Περάματος ακριβώς δίπλα από το  καταφύγιο που διατηρεί η κ.Μάρθα Νομικού φερόμενη αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ομολογία του ιδιοκτήτη τα ζώα βρίσκονται όπως ακριβώς είναι, αλυσοδεμένα, εδώ και πολλά χρόνια, ανέφερε επίσης ότι, ο προαναφερόμενος σύλλογος του έκανε καταγγελία για υπαίθρια σφαγή σε αιγοπρόβατα την περίοδο του Πάσχα. Όμως, καμία αναφορά δεν έκανε για καταγγελία κατά του ως προς την μόνιμη αλυσόδεση  των σκύλων του. 

Ο μαύρος  σκύλος τυπου ημιαιμου λάμπραντορ έχει γίνει πλέον πολύ επιθετικός, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες έχει αρκετές φορές σπάσει την αλυσίδα του κι έχει επιτεθεί σε ανθρώπους, ένας εξ αυτών μία εθελόντρια του καταφυγίου πριν ενα περιπου χρόνο, η οποία έφερε βαριά τραύματα κι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.


Κυρία Νομικού, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ή αλυσόδεση βάσει του νόμου 4039/2012, θεωρείται κακοποίηση με διοικητικά πρόστιμα και στή μη συμμόρφωση του ιδιοκτήτη ασκείται,μέσω εισαγγέλικης παραγγελίας,κατάσχεση των ζώων.

Διερωτώμεθα τι ενέργειες έχετε κάνει ως τώρα; Γιατί δεν έχετε ζητήσει εισαγγελική παραγγελία να κατασχεθούν τα ζώα; Ο χρόνος σας, από ότι φαίνεται, είναι άπλετος με ζώα που ανήκουν σε άλλες περιοχές (Ταύρο,Αιγάλεω,Λάρισα,Κορωπί),για τα συγκεκριμένα ζώα δεν σας έμεινε; Ο χώρος του καταφύγιου σας φιλοξενεί ζώα από διάφορες περιοχές, τα συγκεκριμένα ζώα δεν χωράνε; Εσείς και τα άτομα που σας πλαισιώνουν συχνά λέτε ότι, όσοι βλέπουν μια κακοποίηση κι σιωπούν είναι κι αυτοί συνένοχοι, όλοι όσοι μπαινοβγαίνετε εκεί όλο αυτό το διάστημα κι ανέχεστε αυτη τη κατάσταση, τι είστε; 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld