Το 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου επισκέφθηκε τα αδέσποτα του σωματείου ''Η Αγάπη''


Πριν μερικές ημέρες, τα ζώα μας στο καταφύγιο πέρασαν πραγματικά μερικές ευχάριστες ώρες, με την επίσκεψη που μας έκαναν παιδιά από το  4ο Γυμνάσιο Χαριλάου!

Η καλή τους καθηγήτρια, Τόμυ Σκουμπουρδή, στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα την διαχείριση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, τους έδωσε όλα τα ερεθίσματα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα ζώα που είναι οι συγκάτοικοι μας σε αυτόν τον πλανήτη. Κι έτσι αποφάσισαν να έρθουν και να δουν από κοντά, να χαϊδέψουν και να παίξουν με τα αδέσποτα του καταφυγίου μας, σκυλάκια και γατάκια.

Τα έκαναν τόσο αυθόρμητα, με την άδολη παιδική τους αγάπη, χωρίς να φοβούνται μικρόβια και δαγκώματα, κάνοντας μας να νιώσουμε για λίγο πως θα ήταν ο  παράδεισος.

Η δική μας ευχή, μακάρι κάθε χρόνο σε όλα τα σχολεία οι καθηγητές να δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας, μέσα από τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα, να γνωρίζουν τα ζώα μας, και φυσικά να μαθαίνουν ότι οφείλουν να τα σέβονται. Αυτό σίγουρα θα μας κάνει να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!

love4pets.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld