Πάρος: Nεαροί εθελοντές μάζεψαν 600 ευρώ για τα αδέσποτα!

Εφέτος το καλοκαίρι είχαμε κύμα νεαρών που με διάφορους τρόπους και με δικές τους πρωτοβουλίες και ως εθελοντές μαζέψανε μεταξύ τους σχεδόν 600 ευρώ για τα αδέσποτα της Πάρου.

Συναυλία
. Μαθητές από το Γυμνάσιο και Λύκειο της Παροικιάς, στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, όπου συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος Μαθητικές Συναυλίες, πρόσφεραν μέρος των εσόδων τους στην PAWS. (φώτο 1, Βασιλική και Μανώλης - 2 από τους μαθητές) 

Διακοπές και εθελοντισμός. Η Ελίνα Σκαλκος από την Αυστραλία που παραθερίζει με την οικογένεια της κάθε καλοκαίρι στις Κολυμπήθρες, εφέτος έφτιαξε τον δικό της κουμπαρά με το λόγκο του Συλλόγου μας και μάζεψε 230 ευρώ στην Πάρο και με διάφορες δουλειές π.χ. καθαρίζοντας σπίτια και αυτοκίνητα, στην Αυστραλία, με το πρόγραμμα εθελοντισμού Duke of Edinburgh. (Ελίνα με την βοηθό και δίδυμη της).

Αγώνας Δρόμου Αντίπαρος. Στις 20 Μαΐου η Μaisy Hickman και Eleni Brown, κάτοικοι της Πάρου, μαζέψανε πόρους για τα αδέσποτα για την συμμετοχή τους στον Αγώνα Δρόμου, παιδικό τμήμα. 

Από ένα κουτί Κόκα Κόλα, σε κουμπαρά για τα αδέσποτα - η Υιλβι και Λαις μαζέψανε 90 ευρώ σ'ενα απόγευμα.    

Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει ότι η νεολαία του νησιού μας παρά τις δύσκολες συνθήκες επιλέγει να προάγει τον πολιτισμό με αυτόν τον υπέροχο δημιουργικό τρόπο. Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να δώσουν το καλό παράδειγμα σε όλους.
   
ΛΕΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ
PAWS ΔΣ

22840-42073 6951 851 575 

Αναρτήθηκε στο animalspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld