Δείτε την διάσωση της Susie στην Κρήτη (Φώτο)


Με μια άμορφη μάζα είχε φτάσει να μοιάζει το σκυλί της φωτογραφίας. Η διάσωση της Susie έγινε την 1-09-12 στην Κρήτη από την οργάνωση ''Artemis Crete Rescue''.

Κάποιος την βρήκε να περιφέρεται σε αυτήν την κατάσταση στο δρόμο και την μετέφερε αμέσως στον κτηνίατρο. Όμως ο γιατρός του είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το ζώο..Ναι, καλά διαβάσατε..






Έτσι λοιπόν, έπειτα από ψάξιμο, ο άνθρωπος έμαθε για το καταφύγιο και μετέφερε άμεσα το σκυλί εκεί. Η Michaela, υπεύθυνη του καταφυγίου, πέρασε 3 ολόκληρες ώρες για να απαλλάξει το σκυλί από όλη αυτή την μάζα που είχε πάνω του. Η μυρωδιά του ήταν ανυπόφορη. Όμως τα χειρότερα ήρθαν όταν έφυγε όλο αυτό το τρίχωμα από το ζώο.




Εκεί οι άνθρωποι είδαν πως η κατάστασή του ήταν πολύ χειρότερη, αφού η Susie είχε μεγάλες ανοιχτές βαθιές πληγές γύρω από το λαιμό του, χωρίς να υπάρχει κολάρο. Φυσικά αυτό συνέβη διότι φορούσε το ίδιο κολάρο απ΄ όταν ήταν κουτάβι.

Η Susie μεταφέρθηκε την επόμενη ημέρα στον κτηνίατρο, ο οποίος έραψε τις πληγές και χορήγησε αντιβιοτικά. 

Όταν καθάρισαν και τις πατούσες της Susie από το τρίχωμα, συνειδητοποίησαν από που προερχόταν αυτή η απαίσια μυρωδιά. Μαζί με το τρίχωμα ήταν μπερδεμένες οι ακαθαρσίες του σκύλου. Ίσως να την είχαν δέσει με τόσο μικρή αλυσίδα που ζούσε μέσα στις ακαθαρσίες της. Σίγουρα το σκυλί είχε εγκαταλειφθεί πριν από ένα χρόνο τουλάχιστον, για να φτάσει σε αυτήν την άθλια κατάσταση.

Η Susie πλέον είναι καλύτερα και μοιάζει επιτέλους με έναν κανονικό σκύλο! 



Πριν και Μετά

dogw0rld.blogspot.gr

3 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld