ΣΟΣ για σκυλάκι στην πλατεία Βαρυμπόμπης που έβαψαν με πράσινο σπρέι


Ντόπια και ξένα δίποδα, πόση δυστυχία θα σκορπίσετε σε αυτόν το κόσμο ακόμα?

Αυτός ο σκύλος, εμφανίστηκε πριν την πλατεία της Βαρυμπομπης, στη στροφή που πάμε για πλατεία...Δεν πλησίασε καθόλου εμένα, ούτε και μια γυναίκα που βγήκε από το σπίτι της κάνοντας τον σταυρό της για το θέαμα. Δεν το εχει ξαναδεί στην περιοχή ποτέ, πραγματικά όποιος προσ-περνούσε έκανε τον σταυρό του. 


Είπα στην γυναίκα αν έχει κάτι να το δελεάσω και μου έφερε μια κονσέρβα που είχε για τα δικά της σκυλιά, αλλά και πάλι δεν πλησίασε, μισή ώρα κάθισα εκεί μέχρι να βγει από τα δέντρα αλλά δεν εμφανίστηκε πάλι. 

Η φωτογραφία είναι με ζουμ από κινητό και δεν είναι καλή η εικόνα, είναι βαμμένο με πράσινο σπρέι στην μούρη του και στο σώμα του. Όποιος πάει προς το μέρος εκεί ας το βγάλει φωτογραφίες ή ας το βάλει στο αμάξι του και να το πάει σε έναν κτηνίατρο. 

Δίποδα κτήνη γιατί δεν πέφτετε στην αντίληψή μας? Ο ''Θεός'' σας, ξέρει να σας προστατεύει τελικά..

Πάνος

1 σχόλιο:

  1. Είναι Αφγαν. Υπέροχα ζώα και πολύ σπάνια στην Ελλάδα. Είχα μαζέψει κουταβάκι Αφγαν κτυπημένο απο αυτοκίνητο στο Σούνιο το Πάσχα του 1992. Εζησε μαζί μου μέχρι το θάνατό του το 2005. Τα σκυλιά αυτά είναι φοβερά υπάκουα και φρόνιμα όσο είναι κλεισμένα σε χώρο από όπου δε μπορούν να αποδράσουν. Σαν χαρακτήρες είναι ντροπαλά και πολύ ήμερα. Από τη στιγμή που φύγουν και βγουν ελεύθερα εξω τρέχουν ανεξέλεγκτα. Τα Αφγαν ήταν σκυλιά των αυτοκρατόρων της Κίνας που τα είχαν για κυνοδρομίες. Τρέχουν σαν το αέρα. Κάνουν απίστευτα άλματα ! Το ζώο αυτό μπορεί να έχει φύγει απο πολύ μακριά. Κάποιοι να το έπιασαν και το κακοποίησαν. Και το ξαναέσκασε. Κοινοποιήστε το συνέχεια ! Κάποιοι σίγουρα το ψάχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld