Ηράκλειο Κρήτης: O Οργανισμός Λιμένος τοποθέτησε κάδους για τις ακαθαρσίες των σκύλων

Από την Αγγλία προμηθεύτηκε ο Οργανισμός Λιμένος ειδικούς κάδους για τις ακαθαρσίες των σκύλων, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του χώρου. Με όλα τα πρόσφορα μέσα επιχειρεί ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου να βελτιώσει την εικόνα στο χώρο του Λιμανιού αλλά και να προσφέρει στους επισκέπτες και τους Ηρακλειώτες αλύτερες υπηρεσίες. 

Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύτηκε από την Αγγλία 8 ειδικούς κάδους για τα απορρίμματα των σκύλων, οι οποίοι και θα τοποθετηθούν ένας στο μώλο, ένας στη Μαρίνα και οι υπόλοιποι 4 στο πάρκο που βρίσκεται στο χώρο των ΚΤΕΛ και του Θεατρικού Σταθμού. Με τους συγκεκριμένους κάδους, σύμφωνα με τον ΔΙευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ, Γιάννη Μπρα, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των σκύλων να κάνουν την βόλτα τους στο χώρο χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα ρύπανσης, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να βελτιωθέι και μια αρκετά άσχημη εικόνα που υπάρχει εκεί.. 

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι κοστίζουν 800 ευρώ έκαστος και , σύμφωνα με τον κ. Μπρα , οι Άγγλοι προμηθευτές δημιούργησαν και αρκετά προβλήματα (με αφορμή την άσχημη εικόνα που έχει δημιουργηθεί στο εξωτερικό για τα οικονομικά της χώρας μας) μέχρι να καταλήξουν στην τελική συμφωνία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ επισημαίνει παράλληλα ότι θα πρέπει οι χρήστες των κάδων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η συντήρηση αλλά και τυχόν αντικατάσταση τους σε περίπτωση ζημιάς, θα κοστίσει αρκετά στον Οργανισμό.

 
cretalive.gr
Αναρτήθηκε στο animalspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld