8 λόγοι για να αποκτήσετε ένα ημίαιμο σκύλο!


1. Γιατί τα βρίσκουμε σε όλα τα σχήματα και σε όλα τα μεγέθη!
Μπορεί να είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο! Μπορεί να έχει κοντό μαλλί, μακρύ, ίσιο ή σγουρό! Μπορεί να έχει όρθια αυτιά ή πεσμένα! Μπορεί να έχει κοντή μουσούδα ή μακρυά! Σε κάθε ημίαιμο μπορείτε να βρείτε ακριβώς το πακέτο εκείνο των χαρακτηριστικών που θέλετε και δεν πρόκειται να βρείτε σε καμία άλλη φυλή σκύλων! 


2. Γιατί στα ημίαιμα υπάρχει ποικιλία!
Είτε ψάχνετε για ένα σκυλί φιλικό προς όλους είτε κάποιο που θα απολαμβάνει μαζί σας στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ είτε ένα κουτάβι που θα σας συνοδεύει με ανυπομονησία για  τρέξιμο, στα ημίαιμα θα βρείτε το κατάλληλο ζώο για εσάς και την οικογένειά σας!

3. Γιατί είναι εύκολο να τα βρείτε!
Τα καταφύγια ή οι διάφορες ομάδες διάσωσης έχουν πολλά υπέροχα ημιαιμάκια όλων των ειδών έτοιμα προς υιοθεσία! 

4. Γιατί σας δίνουν κίνητρο για δημιουργικότητα!
Μην πείτε ότι έχετε ένα ημίαιμο. Αντ 'αυτού, μιλήστε για αυτό με μια δική σας ξεχωριστή περιγραφή. Εμπνευστείτε από την προσωπικότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του!

5. Γιατί γίνεται δικό σας δωρεάν!
Υιοθετώντας ένα ζωάκι από το δρόμο  / καταφύγιο γλιτώνετε τα χρήματα που θα δίνατε στον εκάστοτε εκτροφέα. Το παίρνετε εμβολιασμένο και σώζετε εκτός από τα χρήματά σας και μια ψυχή!

6. Γιατί μπορεί να ζήσουν περισσότερο!
Μελέτες που διεξήχθησαν στη Δανία και τη Βόρεια Αμερική έδειξαν πως τα ημίαιμα σκυλιά έτειναν να έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής από ότι τα καθαρόαιμα!


7. Γιατί φέρνουν στην επιφάνεια την φιλανθρωπική πλευρά σας!
Υιοθετώντας ένα ημίαιμο συμβάλετε στην μείωση του πληθυσμού των ζώων που ζουν στα καταφύγια και χρειάζονται ένα σπίτι!


8. Γιατί σας μαθαίνουν να αγαπάτε αληθινά!
Αυτά τα σκυλιά  ξέρουν να αγαπούν ολόψυχα. Μέσα από την σχέση που θα αναπτύξεται θα επωφεληθείτε και θα νιώσετε συναισθήματα που ίσως δεν είχατε νιώσει ποτέ στο παρελθόν!



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld