Δεκατρία κουταβάκια για όλα τα γούστα σας περιμένουν!



Να είστε καλά καλοί μας άνθρωποι που μας σκεφτήκατε και φροντίσατε να μας εφοδιάσετε μέσα σε μία μέρα με 13 κουτάβια για όλα τα γούστα. Ειλικρινά είχαμε μεγάλη έλλειψη σε ζώα και δεν ξέραμε πως να σκοτώσουμε τις μέρες μας. Λοιπόν για να αφήσουμε τα αστεία, τα μικρά είναι όλα περίπου 2 μηνών και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους από 15 έως 25 κιλά. 



Τα άφησαν όλα μέσα σε μία νύχτα στο "καταφύγιο" της Κας Νίκης, μιας γυναίκας μεγάλη σε ηλικία που παλεύει με μία μικρή σύνταξη να φροντίσει τον εαυτό της και τα 40 σκυλιά και τις 30 γάτες που έχει σώσει από τον δρόμο. Μέσα σε ένα χρόνο καταφέραμε να στειρώσουμε όλα τα ενήλικα σκυλιά και μέχρι χθες κάναμε τον σταυρό μας που φέτος δεν θα είχαμε κουτάβια από εκεί. Εδώ όμως έρχεται να κολλήσει το ρητό πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Κάποιος? Κάποιοι? Φρόντισαν να μας βάλουν στην πρίζα και φέτος.



Όπως τα βλέπετε με την σειρά στις φώτο, είναι κοριτσάκι ημίαιμο λαμπραντόρ, αγοράκι ημίαιμο beagle, κοριτσάκι ημίαιμο τσοπανόσκυλο, κοριτσάκι ημίαιμο beagle, κοριτσάκι ημίαιμο τσοπανόσκυλο, αγοράκι ημίαιμο terrier, αγοράκι γλυκό ημίαιμο, κοριτσάκι γλυκό ημίαμο, κοριτσάκι ημίαιμο terrier, κοριτσάκι γλυκό ημίαιμο, κοριτσάκι και αγοράκι ημιαιμάκια και κοριτσάκι ημίαιμο terrier.

Όποιοι θέλουν να χαρίσουν στα μικρά μας μια οικογένεια ας επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6976933312 (Γωγώ) & 6977021381 (Ιωάννα) ή στο Fb

Ακτιβιστική Ροή Κορίνθου (ΑΡΚ) Α.Π. 146/2011


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld