Δηλητηρίασαν σκύλο και τον έθαψαν ζωντανό!


Κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να τον βασανίσουν φρικτά. Για καλή του τύχη ο Ethan, ένα Jack Russell terrier από τη Γαλλία, γνώρισε κι ένα σωρό άλλους ανθρώπους που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν. Και τα κατάφεραν.

Ο Ethan επέζησε παρότι τον δηλητηρίασαν και τον έθαψαν ζωντανό, γιατί κάποιος πρόσεξε πως το έδαφος… έτρεμε κι είχε σπασμούς κι έσπευσε να δει τι συνέβαινε.
 
Αλλά οι διασώστες του Ethan ήταν περισσότεροι: εκτός από τον άνθρωπο που τον εντόπισε ήταν οι πυροσβέστες που έτρεξαν για να τον μεταφέρουν στο κτηνιατρείο και ένας κτηνίατρος που τον φρόντισε και του έσωσε τη ζωή.

Η πρόεδρος οργάνωσης για την προστασία των ζώων στο Charleville-Mezieres στη Γαλλία, Sabrina Zamora, περιέγραψε το πώς ο Ethan επέστρεψε από το θάνατο στη ζωή. «Ήταν επίπεδος σαν… πίτα όταν τον έβγαλαν από τον τάφο του. Ήταν απίστευτο, αυτά τα βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση», είπε ο κτηνίατρος Philippe Michon.

Όταν ο Ethan έφτασε στο ιατρείο του ήταν κρύος και με δυσκολία ανέπνεε. Ο Μichon χρησιμοποίησε ζεστά μπουκάλια για να ζεστάνει το σχεδόν άψυχο σώμα του. Ο οργανισμός του είχε καταρρεύσει σε βαθμό που ο κτηνίατρος δεν έβρισκε φλέβα για να του βάλει ορό και να τον ενυδατώσει.

Κι όμως, με την απαραίτητη φροντίδα μέσα σε 24 ώρες ο σκυλάκος διεκδικούσε και πάλι μια θέση στη ζωή.

Η διάσωση του Ethan άρχισε όταν ένας περαστικός έτυχε να προσέξει πως σε ένα σημείο το έδαφος είχε… σπασμούς, καθώς το δονούσε το σώμα του Ethan λόγω της δηλητηρίασης. Ο άνδρας πήρε ένα φτυάρι και έτσι τον ξέθαψε.

Ο Ethan αναγνωρίστηκε καθώς έφερε microchip. Η ημέρα που σώθηκε ήταν η ημέρα των τρίτων του γενεθλίων ενώ ο ιδιοκτήτης του, που εντοπίστηκε, υποστηρίζει πως τον είχε δώσει αλλού. Ωστόσο η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

«Ο Ethan είχε τύχη βουνό. Αν δεν έτρεμε το έδαφος και δεν τον είχε εντοπίσει ο περαστικός, δεν θα είχε βρεθεί ποτέ», είπε ο κτηνίατρος που τον επανέφερε στη ζωή. 
newsbeast.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld