Η ιστορία της μικρής BeeBee που γεννήθηκε χωρίς ωμοπλάτες (Βίντεο)


Η BeeBee είναι ένα αξιαγάπητο και ιδιαίτερο τσιουάουα. Μπορεί η ιδιαιτερότητά της να της έκανε την ζωή λίγο πιο δύσκολη, αλλά αυτό το μικρό πλασματάκι έχει τέτοια δύναμη ψυχής που δεν θα άφηνε καμία δυσκολία να σταθεί εμπόδιο σε μια ζωή γεμάτη ευτυχία.


Η μικρούλα BeeBee γεννήθηκε χωρίς ωμοπλάτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ρίξει βάρος στα μπροστινά της πόδια ή να τα ισιώσει. Η δυσκολία αυτή όμως δεν την σταμάτησε. Εξοπλίστηκε ήδη με ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο που της επιτρέπει να κινείται με σχετική ευκολία, γεμίζοντας χαρά την καρδιά της αλλά και τις καρδιές των δικών της ανθρώπων.

Κάποιοι μαθητές σε ένα τεχνικό σχολείο βλέποντας την BeeBee να ταλαιπωρείται, εξαιτίας της δυσμορφίας των μπροστινών της ποδιών, αποφάσισαν να παρέμβουν και να βοηθήσουν την μικρούλα. Έτσι, σκέφτηκαν όλοι μαζί και σχεδίασαν μια αναπηρική καρέκλα που θα μπορούσε να την βοηθήσει να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία.


Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβει η BeeBee πως θα κινηθεί με τις νέες της ρόδες. Τώρα πια νιώθει τόση αυτοπεποίθηση, που αρνείται ακόμη και να φορέσει λουρί! Μάλιστα, η αναπηρική της καρέκλα έχει ένα φωτεινό ροζ σημαιάκι για να προειδοποιεί τους άλλους για την παρουσία της!

Δείτε το βίντεο 



dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld