Προειδοποιητική Ανακοίνωση για τα αδέσποτα της Λαχαναγοράς Αγ.Ιωάννου Ρέντη


Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών χθες, 22 Οκτωβρίου, με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τα μέλη του για τα προβλήματα που προκύπτουν από την παραμονή κατοικίδιων ζώων στην Λαχαναγορά Αγ.Ιωάννου Ρέντη.

Η ομάδα ''Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων -ΑΘΗΝΑ'' επεσήμαναν πως τα ζώα που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή είναι στειρωμένα και φροντίζονται από φιλόζωους εθελοντές και σωματεία.

Ελπίζουμε, η ανακοίνωση αυτή να μην υπάρξει η αφορμή - αιτία για να ''εξαφανιστούν'' τα αδέσποτα από εκεί, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

Διαβάστε την Ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από συναδέλφους για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παραμονή κατοικίδιων ζώων σε καταστήματα της Αγοράς. 

Έχουμε πληροφορίες ότι το επόμενο διάστημα οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες θα πραγματοποιήσουν ελέγχους στην Κεντρική Αγορά.

Σας γνωρίζουμε ότι η ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία (άρθρο 34 της υπ’ αριθμ. Αιβ 8755/1983 Υγειονομικής Διάταξης), απαγορεύει τη διατήρηση ή είσοδο κατοικίδιων ζώων στους χώρους των καταστημάτων και εργαστηρίων τροφίμων και ποτών.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ασκείται ποινική δίωξη για παράβαση υγειονομικής διατάξεως και η έκθεση ελέγχουν διαβιβάζεται στον ΕΦΕΤ για την επιβολή ιδιαίτερα υψηλού Διοικητικού προστίμου.

Συνάδελφοι,

Διακινούμε τρόφιμα και τα καταστήματα μας πρέπει να είναι καθαρά. 

Παρακαλούμε για την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την αποφυγή επιβολής προστίμων.
 
dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld