Αναζητούν αυτόν που πυροβόλησε σκυλάκο με αεροβόλο όπλο στο Ίλιον ΑττικήςΟ μικρούλης είναι ενάμιση έτους και βρέθηκε κάτω από ένα παγκάκι στην Λ.Θηβών, πυροβολημένος εξ' επαφής από αεροβόλο όπλο. Ναι, κάποιος «συνάνθρωπος μας, κόλλησε το όπλο στην πλάτη του μικρού και τον πυροβόλησε. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο των κύριων Σιδερά Δημήτρη και Ηλία, στους Αγ.Αναργύρους, οι οποίοι ζήτησαν την βοήθεια του ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ.

Η διάγνωση δεν είναι καθόλου αισιόδοξη. Η σφαίρα έχει σφηνωθεί στην σπονδυλική στήλη και τον τον έχει αφήσει παράλυτο από την μέση και κάτω. Ο κτηνίατρος κύριος Δημήτρης Σιδεράς, ανέλαβε να χειρουργήσει και να νοσηλεύσει όσο χρειαστεί τον μικρούλη δωρεάν! Τον ευχαριστούμε πολύ για την καλοσύνη και την ευαισθησία του!


Το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ζητά πληροφορίες για το συμβάν. Ο μικρός βρέθηκε στο τέρμα της Λ. Θηβών στον Λακιώτη στην πλατεία. Όποιος έχει δει - ακούσει κάτι να επικοινωνήσει στο:
Email prostatevo@gmail.com, vivi@prostatevo.org  
Tηλ: 6930384140

Ζητάμε επίσης φιλοξενία μέχρι να βρει την μόνιμη οικογένεια του. Επιπλέον, θα χρειαστεί crate για την φιλοξενία του και καροτσάκι για τις μετακινήσεις του. Ας βοηθήσουμε τον μικρούλη να ζήσει!


 Ενημέρωση 29/10:

Ο Χαρης εφυγε απο το κλουβι του κτηνιατρειου. Ηταν κυριος στο αυτοκινητο. Παρ ολα οσα εχει περασει, ειναι ο πιο καλοσυνατος χαρακτηρας. Μεχρι τωρα τα εχει παει καλα με οποιο ζωο συναντησαμε, ακόμα και με τα μεγαλοσωμα! 

Ο Χαρης μας δεν ειναι μικρος σε ηλικια. Συμφωνα με τον γιατρο ειναι ειναι περιπου επτα ετων. Εχει ομως συμπεριφορα κουταβιου και θεληση για ζωη! 

Στην φωτογραφία τον βλέπετε με το αυτοσχέδιο καροτσάκι του. Βοηθήστε τον να αγοράσει ένα κανονικό που θα τον βοηθάει στις μετακινήσεις του!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld