Πέταξαν σκύλο από γέφυρα και το υιοθέτησε ο διασώστης του!


Η κακία των ανθρώπων, με το απύθμενο βάθος!

Ο Kenneth Meshwert περνούσε μια ωραία μέρα στον ποταμό Neches στο Τέξας, με την οικογένεια του, όταν είδε κάποιον από ένα αυτοκίνητο πάνω από την γέφυρα, να πετάει μια μαύρη σακούλα στον ποταμό.



Ακούγοντας τον θόρυβο και αναζητώντας την σακούλα με τα μάτια, την είδε να κινείται.

«Άκουσα κάτι. Θα μπορούσε να ήταν ένα μωρό, έτσι πήγα και την πήρα γιατί είδα κάτι να κινείται μέσα.», δήλωσε ο Kenneth.

Τράβηξε την σακούλα από το νερό και όταν την άνοιξε, ανακάλυψε ένα σκυλί μέσα.


Η περιοχή δεν διαθέτει καταφύγιο ή γραφείο για τον έλεγχο των σκύλων, και έτσι ο Κenneth τον πήρε στο σπίτι και ο σκύλος έγινε μέλος της οικογένειας του.

Ο Kenneth είναι ακόμα θυμωμένος με τις ενέργειες αυτού του ατόμου και δεν μπορεί να φανταστεί γιατί κάποιος θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο φρικτό πράγμα.

«Είναι γελοίο. Κρατήστε τα σκυλιά σας στο σπίτι ή αφήστε τα σε ένα καταφύγιο, μην τα πετάτε κάπου που μπορεί να σκοτωθούν ή να χαθούν.»


Αυτός και η οικογένειά του, έκαναν καταγγελία στο γραφείο του σερίφη της περιοχής, αλλά δεν υπήρχαν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου ή την περιγραφή.

Η εγκατάλειψη ενός ζώου τιμωρείται για την σκληρότητα απέναντι στα ζώα και για την ρύπανση, με πρόστιμο 2.000 δολαρίων και 180 ημέρες στη φυλακή.
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld