Κοζάνη: Απεγκλωβισμός καταφυγίου αδέσποτων του Φ.Σ. «Στοργή» κατόπιν εντολή εισαγγελέως


Παρουσία ειρηνοδίκη και αστυνομικών δυνάμεων η επιχείρηση από συνεργείο του Δήμου Κοζάνης


Γύρω στις 10:45 π.μ. σήμερα Τρίτη και κατόπιν εντολής εισαγγελέως, ξεκίνησε από συνεργείο του Δήμου Κοζάνης (αποτελούμενο από 3 άντρες και ένα όχημα) ο απεγκλωβισμός του καταφυγίου αδέσποτων ζώων – ιδιοκτησίας του  φιλοζωϊκού σωματείου «Στοργή» – στη Νέα Νικόπολη Κοζάνης, με σκοπό τη μεταφορά τους στο νέο χώρο υποδοχής που έχει δημιουργηθεί στο πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη στο Δρέπανο

Η επιχείρηση ξεκίνησε παρουσία ειρηνοδίκη και αστυνομικών δυνάμεων, αλλά ήταν οργανωμένη εντελώς πρόχειρα, αφού η μικρή δύναμη υπαλλήλων, αλλά και το ένα όχημα για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά περισσοτέρων από 250 ζώων (θα απαιτούσε μέρες και πολλά δρομολόγια), γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του σωματείου Δημήτρη Λιάνα, ο οποίος ζητούσε επίμονα εντός της ημέρας τον απεγκλωβισμό του συνόλου των ζώων. 

Ο κ. Λιάνας, που διευκόλυνε το έργο του συνεργείου, έθετε διαρκώς το ερώτημα – χωρίς όμως να λάβει απάντηση – για το πώς θα μεταφερθούν όλα αυτά τα ζώα σε κάποιες εγκαταστάσεις πολύ μικρής δυναμικότητας.   

Το kozan.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ που βρέθηκε εκεί σας παρουσιάζει τα αποκλειστικά πλάνα…



kozan.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld