Ηλεία: Δυστυχώς αυτός είναι ο πολιτισμός μας...Ντροπή μας!


Μπροστά σ` ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μια φιλόζωη γυναίκα που περνούσε από την περιοχή Μπιζάνι κοντά στην Αλφειούσα. Η γυναίκα σοκαρίστηκε αντικρίζοντάς το... σε κατάσταση αποσύνθεσης-κουφάρι ενός σκύλου να κρέμεται από το κλαδί ενός πεύκου κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίτσας και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή...

«Δυστυχώς υπάρχουν και κρύβονται  τέρατα ανάμεσά μας, έτοιμοι να βγάλουν τα κόμπλεξ και τις ανωμαλίες τους με κάθε ευκαιρία. Μιλάμε για αρρωστημένα περιστατικά αδικαιολόγητης βίας, εναντίον αδύναμων ζώων. Μιλάμε για σαδισμό.

Ο "άνθρωπος" που έκανε αυτή την πράξη σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, μας  έδειξε πόσο μάγκας είναι αφού κατάφερε να απαγχονίσει ένα αδύναμο πλάσμα.

Ένα όμως είναι απορίας άξιο: με τι ψυχή, με τι κάρδια άφησε το άμοιρο να σπαρταρά εκλιπαρώντας για τη ζωή του; Κοιτούσε τα ματάκια του τα δακρυσμένα, άκουγε την κραυγή του πόνου του, το ένιωθε να παλεύει να σωθεί από τα δολοφονικά του χέρια κι όμως έδενε όλο και πιο σφιχτά το σκοινί από το κλαδί του πεύκου και συνέχιζε ατάραχος το έργο του... ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Και όλα αυτά κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίτσας (περιοχή Μπιζάνι), στην Αλφειούσα...
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τη μικρή μας κοινωνία, και ας ευαισθητοποιηθεί ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί».

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο περιστατικό θανάτωσης ζώου δεν είναι το μοναδικό στην Ηλεία, είναι σίγουρο όμως ότι η «μέθοδος» που ακολουθήθηκε χρήζει σίγουρα ψυχιατρικής παρακολούθησης...


patrisnews.com 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld