Άγριες κυνομαχίες στο Ηράκλειο Κρήτης


Άγριες κυνομαχίες οργανώνονται εδώ και χρόνια στο Ηράκλειο, με τους ασυνείδητους να βάζουν τα σκυλιά τους να αγωνίζονται μεταξύ τους! 


Το φαινόμενο των κυνομαχιών στο Ηράκλειο, δεν έχει εκλείψει, παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών Αρχών να δώσουν τέλος στα βασανιστήρια των σκύλων.

Τα στέκια στο πέρασμα των χρόνων αλλάζουν από καιρό σε καιρό, με την αιτία να είναι αυτονόητη: Να μη γίνουν αντιληπτοί από την Αστυνομία.

Τελευταίο τους στέκι είναι το πάρκινγκ πίσω από το πολυκατάστημα του Τζάμπο στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CretePlus.gr o χώρος τον οποίο χρησιμοποιούν οι «διψασμένοι» για κυνομαχίες Ηρακλειώτες είναι το περιφραγμένο σημείο του πάρκου πίσω από το πολυκατάστημα.


Εκεί, ανά  χρονικά διαστήματα, τα οποία δεν είναι τακτά, μαζεύονται με τα σκυλιά τους και στήνουν τους παράνομους και βίαιους αγώνες.

Σκυλιά – φονιάδες

Στις μάχες αυτές, τα σκυλιά που χρησιμοποιούνται έχουν υποστεί τέτοια εκπαίδευση, ώστε κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν φονιάδες. Σκυλιά εκπαιδευμένα σκληρά, καλογυμνασμένα και σε πολλές περιπτώσεις ντοπαρισμένα με αναβολικά!



Κατά το παρελθόν είχαν ακουστεί πάρα πολλά. Πληροφορίες παλαιότερες, έκαναν λόγο για ένα κύκλωμα χορήγησης φαρμάκων με γυμναστήρια και κτηνιάτρους να είναι μπλεγμένοι σε αυτό.
Σήμερα οι πληροφορίες αυτές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα.

Το σίγουρο είναι ότι τα σκυλιά και πάλι μπαίνουν στα άτυπα ρινγκ για να αγωνιστούν μεταξύ τους, υπό την καθοδήγηση των ασυνείδητων.

Σημειώνεται ότι τους καλοκαιρινούς μήνες αυτά τα ραντεβού θανάτου, είχαν αραιώσει από το πάρκο του Τζάμπο, άγνωστο για ποιο λόγο. Ίσως τώρα που φθινοπώριασε να κλείνονται και πάλι συχνότερα τα ραντεβού…




Πηγή: CretePlus.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld