Άργος: Δυο απόπειρες δολοφονίας μέσα σε έξι μέρες! Δυο ζώα νεκρά και ένα χαροπαλεύει





 Αμοιβή 1.000 ευρώ σε αυτόν που θα υποδείξει τον δράστη!



Έβαλαν στόχο να σκορπίσουν το θάνατο στις νέες εργατικές κατοικίες Άργους και το κατάφεραν. 

Σήμερα, 28η Οκτωβρίου κάποιοι υπάνθρωποι αποφάσισαν να ξαναφολιάσουν τα σκυλιά που δεν κατάφεραν να σκοτώσουν την προηγούμενη ακριβώς Δευτέρα.



Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους ''Λάιζα'' από τις 8 το πρωί δίνει μάχη για να σώσει τα αδέσποτα θύματα της ανθρώπινης μανίας. Ο απολογισμός, μέχρι αυτή την στιγμή, είναι δύο ζώα νεκρά και ένα να χαροπαλεύει.




Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον Λούη να κείτεται νεκρός. Στις εργατικές κατοικίες τον είχαν αναστήσει το καλοκαίρι (διαβάστε εδώ σχετικά) και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την 2η απόπειρα δολοφονίας.



Στην δεύτερη φωτογραφία είναι το άλλο σκυλάκι που έχασε δυστυχώς την ζωή του. Πρόκειται για ένα οικόσιτο μικρό πλασματάκι που έφυγε κι αυτό άδικα.






Στην τρίτη φωτογραφία είναι η Πάολα  που χαροπαλεύει στο κτηνιατρείο με ορούς. Φολιάστηκε δυο φορές μέσα σε έξι ημέρες..Προσευχηθείτε και στείλτε την θετική σας ενέργεια..



Αν ξέρεις μίλα! Οι δολοφόνοι θα πληρώσουν! Δίνεται αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον υπάνθρωπο που βάζει φόλες στις νέες εργατικές κατοικίες Άργους!

Τηλεφ. 6932198885 


dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld