Συγκλονιστικό! Μισό εκατομ. κατοικίδια σκοτώνονται μέσω σεξουαλικής βίας στην Γερμανία


Δεν υπάρχουν όρια στη χρήση βίας κατά των ζώων. Όσο και αν μας φαίνεται αδιανόητη αυτή η διαστροφή, η σεξουαλική κακοποίηση των ζώων υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα σε "πολιτισμένες χώρες", όπου βιάζουν τα ίδια τους τα ζώα ή ρυθμίζονται τα "ραντεβού" με πορνό ζώων μέσω διαδικτύου...
 


Τα πραγματικά περιστατικά:

Εκατομμύρια είναι τα ζώα που κακοποιούνται σεξουαλικά. Ανυπεράσπιστα πλάσματα παραδομένα στην σεξουαλική βία, διεστραμμένα ένστικτα που διψούν για φαντασιώσεις Για διασκέδαση ή να κερδίσουν επιπλέον χρήματα. Τα σκυλιά, τα άλογα, τα βοοειδή που κακοποιούνται για πορνό ζώων είναι ανησυχητικά πολλά , όσο και ο αριθμός των επηρεαζόμενων σκύλων που κακοποιούνται σεξουαλικά από "ιδιοκτήτες" Τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες έλκονται από ανθρώπους που είναι εθισμένοι. Τα άλογα, τα βοοειδή, τα πρόβατα, έρμαια της βίας των ανθρώπων. Ζώα για σεξουαλικές πρακτικές "ενοικιάζονται ή πωλούνται". Το Διαδίκτυο είναι η πρόσβαση στην πορνογραφία ζώων ακόμη και ως "Παιχνίδι του παιδιού" και χρησιμοποιείται επίσης αναλόγως. Όχι μόνο από τους ενήλικες! Μεταξύ των παιδιών και των εφήβων είναι διασκέδαση η βία κατά των ζώων, καθώς και με τη μορφή των σεξουαλικών πρακτικών, στα παιχνίδια της ομάδας, οι δοκιμές του θάρρους, ηχογράφηση ή και τελετουργίες . 


Η σεξουαλική κακοποίηση των ζώων περιλαμβάνει:

-Σωματική επιθετικότητα στα ζώα 
-Ενεργές σεξουαλικές πρακτικές 
-Καθορισμός των μεθόδων, τιμωρία με ηλεκτροπληξία, ακρωτηριασμοί, αφαίρεση των δοντιών, των νυχιών
-Νάρκωση του ζώου με αλκοόλ και αναισθητοποίηση.
- Άμβλυνση της πράξης πάνω στο ζώο, μείωση των αντιδράσεών του και πιο μαζική βία που συχνά οδηγεί στο θάνατο του ζώου. 

Οι επιπτώσεις στο ζώο είναι αφάνταστες. Εκτός από τις σωματικές βλάβες ( οι τραυματισμοί στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, οίδημα, μώλωπες, λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων, λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, κόψιμο των γεννητικών οργάνων, τραυματισμοί ή ακρωτηριασμοί των άκρων κ.ά.) υπάρχουν και οι βλάβες στην προσωπικότητα των ζώων, η ψυχική οδύνη και η αδυναμία τους να καταλάβουν γιατί τους συμβαίνουν αυτά τα μαρτύρια. Αν και όπως κάποια ζώα επιβιώσουν, είναι φυσικό να παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς, όπως: απάθεια, εσωτερική υποχώρηση, έλλειψη επιθυμίας για παιχνίδια, φόβο για την προσωπική τους φροντίδα, επαναλαμβανόμενες αναγκαστικές μετακινήσεις, παράλυση, αυτο-ακρωτηριασμό, ανησυχία, άγχος, αμυντική γλώσσα του σώματος ή απρόβλεπτη επιθετικότητα, η τάση διαφυγής κ.λπ.. 

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία των ερευνητών σεξουαλικότητας για τη Γερμανία, όπου εκτιμούν ότι μόνο σε αυτή τη χώρα , μισό εκατομμύριο ζώα (στα κατοικίδια συμπεριλαμβάνονται κουνέλια, κοτόπουλα και άλλα μικρά ζώα) έχουν σκοτωθεί από τις υπερβολικές και άγριες σεξουαλικές πρακτικές των ανθρώπων πάνω τους. Οι οργανώσεις προστασίας των ζώων εκτιμούν ότι μόνο στη Γερμανία περίπου 8% των ανδρών και το 3% του γυναικείου πληθυσμού εξασκούν σοδομισμό σε ζώα. Στο FBI υπάρχουν μελέτες για τις γυναίκες δολοφόνους και βιαστές, σύμφωνα με τις οποίες διαπιστώθηκε ότι περισσότερο από το 80% των εγκλημάτων τους ενείχε παράλληλα βίαιο σεξ με ζώα. 

Στο διαδίκτυο είναι γνωστά τα σχετικά φόρουμ ή οι ιστοσελίδες με σεξουαλικές πρακτικές με ζώα, ενώ κλείνονται ραντεβού για σοδομισμό ζώων και ανταλλάσσονται και πορνό ζώων. Σε εθελοντική και ανώνυμη έρευνα στο internet, προέκυψε ότι 78% των συγκεκριμένων ανδρών είχαν κάποια στιγμή σεξουαλικές πράξεις με σκύλους, ενώ το 52% είπαν ότι αρκετές φορές την εβδομάδα διαπράττουν σεξουαλικές πράξεις με σκύλους . 

Δεν εντοπίσθηκαν στην έρευνα σεξουαλικές εμπειρίες γυναικών με σκύλους, αλλά υπήρχαν γυναίκες που δήλωσαν ότι επιθυμούν μια τέτοια επαφή. Δεν είναι ασυνήθιστο ότι πολλά σκυλιά έχουν κακοποιηθεί άνδρες και μάλιστα κακοποιούν σεξουαλικά τα ίδια τους τα ζώα.1 σχόλιο:

  1. Απαγορευονται τα υβριστικα σχολια. Υπαρχει κατι πιο υβριστικο απο το πιο πανω κειμενο,πιο μσυκοφαντικο απο τον ανθρωπο που βασανιζει ζωα κατ' αυτον τον τροπο? Υπαρχει κατι χειροτερο απο την χαμενη αξιοπρεπεια των ζωων και κατ' επεκταση των ανθρωπων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld