Τετράχρονος με σύνδρομο Down σώθηκε χάρη στα τρία σκυλιά του


Ο Riley Martin, ένα τετράχρονο αγόρι με σύνδρομο Down, εξαφανίστηκε με τα τρία σκυλιά της οικογένειάς του την Τετάρτη. Η αναζήτηση για τον Riley και τα σκυλιά του, την Missy δέκα μηνών και δύο φοξ τερριέ, Nitro και Bruno, συνεχίστηκε για 19 ώρες. Οι τέσσερις αγνοούνταν από το σπίτι τους στην Αυστραλία. Πιστεύεται πως ο Riley άνοιξε μια πόρτα στην αυλή της κατοικίας του και όταν τα σκυλιά έτρεξαν έξω ο Riley τα ακολούθησε.

 
Ένα ζευγάρι άκουσε για το αγόρι που εξαφανίστηκε μαζί με τα σκυλιά του στο Facebook και αποφάσισε να βοηθήσει στην αναζήτηση. "Έχουμε κι εμείς παιδιά, γι 'αυτό και θελήσαμε να βοηθήσουμε είπε το ζευγάρι

Οι δυο τους πέρασαν τη νύχτα ψάχνοντας σε μια κοντινή παραλία. Μία η ώρα το πρωί αποφάσισαν να πάνε στο φορτηγό τους να κοιμηθούν και να συνεχίσουν την αναζήτηση τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τότε ήταν που άκουσαν ένα γάβγισμα σκύλου και βρήκαν το αγόρι μπρούμυτα, κουλουριασμένο κάτω από ένα θάμνο. Βρέθηκε περίπου 1 χιλιόμετρο από το σπίτι του.

Ο Riley είχε περάσει τη νύχτα αγκαλιά με ένα από τα σκυλιά του. Ήταν παγωμένος και λίγο γδαρμένος αλλά κατά τα άλλα καλά. Τα τρία σκυλιά τον συντρόφευσαν όλη τη νύχτα και τον κράτησαν ζεστό. Είναι αβέβαιο αν θα είχε καταφέρει να επιβιώσει χωρίς αυτά.


Τα σκυλιά μόλις γύρισαν σπίτι ήταν πολύ διψασμένα και γεμάτα τσιμπούρια.



dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld