24/10: Φιλοζωικό gala για την Μέριμνα Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών



«Όλοι μαζί μπορούμε...»Το σύνθημα έχει δοθεί και η πρώτη φιλοζωϊκή εκδήλωση σε νυχτερινό κλαμπ της Πάτρας είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 22:00 , σας περιμένουμε στο γνωστό κλαμπ «Bijoux» να διασκεδάσουμε και φυσικά να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς κι ευαισθησίας απέναντι στην Πολιτεία που είναι απούσα . 

Στόχος είναι η ανάδειξη των φιλοζωικών αξιών και προστασίας των ζώων, την ευαισθητοποίηση πολιτών και δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αδέσποτα και φυσικά να συγκεντρωθούν οσα περισσότερα χρήματα γίνεται ώστε να δοθούν στον σύλλογο Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών που με τόσο κόπο και χωρίς βοήθεια φροντίζει τα μικρά τετράποδα εδώ και αρκετά χρόνια.

Θα είναι μια άκρως μουσική βραδιά με παρόντες αγαπημένους καλλιτέχνες: Γιάννης Πανίτσας, Γιώργος Παράμερος, Ηλίας Πανταζόπουλος, Σάκης Καντάς, Γιάννης Τσίλης, Κώστας Κανδύρος, Γιώργος Καραλής, Παναγιώτης Μυριάνθους, Ηλίας Λαμπρόπουλος, Νικόλας Αδάμ, Αλέξανδρος Μπάκας, Αλέξης Γαλάνης, Νεκτάριος Κακολύρης, Ειρήνη Παρίση, Φανή Ιωάννου, Ευδοκία, Νατάσσα Λιακοπούλου, Έλενα Γεωργαντά, Ράνια Ράπτη Χριστίνα Βασκαντήρα και Καρβουνιάρη.
Η φιλοζωική εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα, με την συμμετοχή του site flashstar.gr και patra_gossip news του Ηλία Τσίπα υπο την αιγίδα του Συλλόγου Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με σύνθημα μας «Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε» σας περιμένουμε την Τέταρτη να βάλετε κι εσεις το δικό σας λιθαράκι σαν μια πράξη ανθρωπιάς απέναντι στους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

Παρουσιάστριες της συγκεκριμένης βραδιάς θα είναι η Μαρία Ανδριέλου, η Μαρία Ασκούνη, η Μάρω Δριμάλα και η Κατερίνα Τσουκαλά.


Σας περιμένουμε για να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή.

Χορηγοί
DeMole , Bijoux , flashstar.gr , patragossipnews.blogspot.gr , skaipatras.gr

Διοργανωτές
Πανίτσας Γιάννης , Τσίπας Ηλίας , Πεφάνης Γιάννης
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld