Ο θλιμμένος Sad ζητά την βοήθειά μας για να βγει νικητής


Ο Sad είναι ένας αδεσποτούλης περίπου 3-4 ετών. Για κάποιο διάστημα χάθηκε και όταν εμφανίστηκε πάλι ήταν σε αυτήν την κατάσταση... Υποφέρει από λεϊσμάνια (1/800), ερλιχίωση και διροφιλαρίωση. Οι εξέτασεις έγιναν Δευτέρα 22/10/12 και αμέσως ξεκίνησε θεραπεία. Μέσα στην ατυχία του όμως υπήρξε τυχερός καθώς ένα ζευγάρι που τον τάιζε παλιότερα, ευαισθητοποιήθηκε τόσο πολύ από την κατάστασή του που χωρίς δεύτερη σκέψη τον έβαλαν στο σπίτι τους, στο σαλόνι τους, στη ζωή τους.... Συμβαίνουν και θαύματα!



Ο δρόμος μπροστά μας μακρύς και δύσκολος αλλά ο καθένας μας από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγει νικήτης ο θλιμμένος Sad και να χαμογελάσει και πάλι... Το θέλει και ο ίδιος και πολεμάει σκληρά... Οι ανάγκες του πολλές. Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει τον Sad είτε οικονομικά είτε σε είδος (καλή τροφή, φάρμακα) παρακαλείται να επικοινωνήσει με το προφίλ  ή το τηλέφωνο 6948592975 (γραπτό μήνυμα) ή το e-mail maria_axd@hotmail.co.uk ή αφήνοντας σχόλιο εδώ.


Για τον Sad έχει ήδη δημιουργηθεί μια ομάδα με όσους τον στηρίζουν στην οποία θα γίνονται μέλη όσοι τον βοηθήσουν ωστε πέρα από συνεχή ενημέρωση για την πορεία του να μπορούν όλοι να δουν με κάθε λεπτομέρεια τα έξοδα του, τις προσφορές και τι καλύπτεται με αυτές, τις εξετάσεις του, την ακριβή πορεία της θεραπείας του και φυσικά τα στοιχεία του γιατρού που τον παρακολουθεί αλλά και όσων από εμάς έχουμε αναλάβει το συντονισμό της αποθεραπείας του. Όσοι μένουνε κόντα μπορούνε να τον επισκεφτούν κιόλας.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτερών.

Η ομάδα στήριξης του Sad.

Αλεξανδρούπολη, 27/10/12

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld