1&2/12: Στειρώσεις αδέσποτων στον Πόρο από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος


Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος ανακοινώνει την ΠΡΩΤΗ της εθελοντική δράση. Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον Πόρο αποτελούμενη από ομάδα έμπειρων χειρουργών καθώς και των απαραίτητων βοηθών.


Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να στειρωθούν περί τα 50 αδέσποτα ζώα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες  ημέρες.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.


Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται μια
“κακοφορμισμένη πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων. Περισσότερα για την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στην ιστοσελίδα edke.gr
0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld