Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα από το Stray.gr


Και τα αδέσποτα είναι σε κρίση. Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε!

 
Το Σωματείο Προστασίας και Περίθαλψης αδέσποτων ζώων Stray.Gr ζητά την βοήθεια όλων των φίλων των αδέσποτων ζώων στη συγκέντρωση ειδών και υπηρεσιών που θα διατεθούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας, που θα πραγματοποιηθεί στη 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012 στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. Το Bazaar μας φέτος θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και για ιδιοκτήτες ζώων, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, και πολλά άλλα διαδραστικά προγράμματα.

Αν είστε επαγγελματίας ή εταιρεία, μπορείτε να γίνετε επίσημος χορηγός του Bazaar, προσφέροντας είδη και υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν είτε για πώληση είτε στη λαχειοφόρο αγορά. Αν είστε ιδιώτης, μπορείτε να προσφέρετε καινούργια και μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση) είδη όπως ρούχαμ κοσμήματα, αξεσουάρ, βιβλία, DVD, διακοσμητικά-χρηστικά είδη, χριστουγεννιάτικα στολίδια κλπ.

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του, περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.


Για να προσφέρετε την πολύτιμη βοήθειά σας, επικοινωνήστε στο email
bazaar@stray.gr

Εκ μέρους των αδέσποτων ζώων, Ευχαριστούμε πολύ!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld