Πέταξαν κουτάβια σε ρέμα και στην Αλμωπία! Η πολιτεία αδιαφορεί και οι πολίτες εγκληματούν


Καθημερινές είναι πλέον οι κλήσεις στον φιλοζωικό Σύλλογο Αριδαίας «Η Ελπίδα» για πεταμένα κουτάβια! 

Ασυνείδητοι, εγκληματίες, ανεύθυνοι ιδιοκτήτες ζώων, «ξεφορτώνονται» με αυτόν τον δραματικό τρόπο τα κουτάβια της σκύλας τους που δεν φρόντισαν να στειρώσουν. Χωρίς καμία τύψη τα χωρίζουν βίαια από την μητέρα τους και τα πετάνε όπου βρούνε, μεταθέτοντας την δική τους ευθύνη σε μια ολόκληρη κοινωνία! Για να σχηματίσουν την νέα γενιά των αδέσποτων. Και μετά έρχονται οι δεύτεροι ανεγκέφαλοι που φωνάζουν και απαιτούν από τους φιλόζωους να τα πάρουν στο σπίτι τους!

Και η πολιτεία κλείνει τα μάτια, αδιάφορη και αναποφάσιστη να πάρει μέτρα και να δώσει λύσεις σε ένα πρόβλημα που απασχολεί όλη την κοινωνία και την διχάζει. 

Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία..

Τα συγκεκριμένα κουτάβια της φωτογραφίας πετάχτηκαν στην Κωνσταντία Αλμωπίας στην Πέλλα, μέσα σε ένα ρέμα, μέσα στην βροχή, στις λάσπες, στο κρύο. Αβοήθητα και μόνα, να κλαίνε και να «ενοχλούν» με τα σπαρακτικά κλάματά τους. Μακριά από την μητέρα τους, αβέβαια για το μέλλον, απορημένα για το μέρος όπου το καλό τους «αφεντικό» τα πέταξε. Δεν μπορούμε πια να πούμε τίποτε…Κοιτάξτε μόνο τα μάτια τους…την απόγνωσή τους…την τρομάρα τους…αισθανθείτε το ρίγος που τα διαπερνάει..

Τα κουτάβια είναι τσομπανόσκυλα, θα γίνουν μεγαλόσωμα, απευθύνουμε στους φιλόζωους επείγουσα έκκληση για φιλοξενίες ή ακόμα καλύτερα υιοθεσίες. 

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6974711945.

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα»

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld