Διέσωσαν την άρρωστη σκυλίτσα στην Κηφισού που χτυπήθηκε δυο φορές από ΙΧ


Το πρωί δημοσιεύσαμε την έκκληση βοήθειας της Ύριας Λ. για την άρρωστη σκυλίτσα στην Κηφισού .


Με χαρά σας ενημερώνουμε πως η σκυλίτσα διασώθηκε και είναι πλέον ασφαλής! Όπως ενημερωθήκαμε από την Ύρια Λ. το απόγευμα έσπευσε πάλι στο σημείο, που είχε βρει την σκυλίτσα και την έψαχνε μέσα στην βροχή. 



Αρχικά, δεν μπορούσε να την βρεί. Κάτοικοι της περιοχής την ενημέρωσαν πως το πρωί χτυπήθηκε δύο φορές από διερχόμενα αυτοκίνητα και πιθανότατα κούρνιασε κάπου για να πεθάνει...



Η Ύρια Λ. όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την αναζήτηση κάτω από τα αυτοκίνητα, παράλληλα της Κηφισού, στην Εθνική, ακόμα και μέσα σε κάδους απορριμάτων! Παράλληλα ρωτούσε σε όλα τα Φανοποιεία και Συνεργεία επί της Κηφισού. 


Τελικά, η σκυλίτσα βρέθηκε κουλουριασμένη σαν μια μπαλίτσα, τραυματισμένη να τρέμει μέσα σε μια αλάνα. Χτυπημένη στην σπονδυλική της στήλη και στα ποδαράκια, έτρεμε ολόκληρη από τον φόβο και τους πόνους. Πάρ' όλ΄αυτά κουνούσε την ουρίτσα της, αφήνοντας τον φύλακα άγγελό της να την πλησιάσει και να την χαϊδέψει.




Η Ύρια Λ. έβαλε φαί στην σκυλίτσα, η οποία έτρεψε και κλαψούριζε από τους πόνους. Διαισθανόμενη τον καλό σκοπό της φιλόζωης της επέτρεψε να την πάρει μαζί της.




Δημόσιο ευχαριστώ απευθύνει η Ύρια Λ. σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και ιδιαιτέρως στα παιδιά απο το βενζινάδικο της REVOIL και στον κ.Σταύρο που ανέλαβε την ιατρική της περίθαλψη και τα έξοδα της κατόπιν έκκλησης για βοήθεια.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld