Βόλος: Οι κάτοικοι της Μακρινίτσας απαλλάσσονται από τα αδέσποτα δηλητηριάζοντάς τα!


Δεν πέρασαν ούτε 20 μέρες από την τελευταία δηλητηρίαση ζώων στη Μακρινίτσα και έπεσαν ξανά φόλες στην περιοχή. Καταγγελία ότι για δεύτερη φορά το τελευταίο εικοσαήμερο άγνωστοι έριξαν φόλες, δηλητηριάζοντας αδέσποτα σκυλιά, έκανε η κ. Φλωρίκα Τσιρογιάννη, γραμματέας του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση». 


Σύμφωνα με την καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου «στην άκρως τουριστική Μακρινίτσα, στο «Μπαλκόνι του Πηλίου», 17 χιλιόμετρα από τον Βόλο, οι ντόπιοι ξεμπερδεύουν με το «πρόβλημα» όχι στειρώνοντας τα ζώα, αλλά δηλητηριάζοντάς τα. Συνήθως το έγκλημα γίνεται βράδυ… ώστε το πρωί όλα να έχουν τελειώσει». 

Η γραμματέας του Συλλόγου επισήμανε ότι παρά τις καταγγελίες που έγιναν από τον Φιλοζωικό στην Αστυνομία και τις ανακοινώσεις γνωστοποίησης και παρά την αποκήρυξη αυτών των πράξεων από τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Παντσά, οι φόλες συνεχίζουν να πέφτουν.
 
Τέλος, η κ. Τσιρογιάννη, προτείνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Δήμο Βόλου και στον ΕΟΤ, να συμπεριλάβουν την εγκληματική συμπεριφορά των κατοίκων στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ντόπιων, ενώ καταλήγει δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Προφανώς οι κάτοικοι της Μακρινίτσας θέλουν να διαφημίζουν τον τόπο τους στο εσωτερικό και το εξωτερικό, ως τόπο μαρτυρίου για τα ζώα».
 
taxydromos.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld