Κρατούσε τον σκύλο του σε εγκαταλελειμμένη μάντρα για να φυλάει τα ξύλα! Έκκληση για εκπαιδευτή και οικονομική βοήθεια!


Πριν 10 περίπου ημέρες πήρα με την βοήθεια καλής φίλης αυτόν τον σκύλο από την κόλαση την οποία τον είχε καταδικάσει ο ''κύριος'' που τον είχε!

Όταν καταφέραμε να βρούμε τα τηλέφωνα του και να μιλήσουμε μαζί του, ήρθε στην ουσιαστικά εγκαταλελειμμένη μάντρα με ξύλα και μπάζα οικοδομής όπου και είχε τον σκύλο, χωρίς κατάλυμα, μέσα στα ίδια του τα κόπρανα και φούσκωσε σαν κόκορας λέγοντας ότι τον βρήκε και τον έκλεισε εκεί να φυλάει τα ξύλα!



Αφού του έδειξα όλο τον νόμο 4039/2012 και του είπα πως ή θα συμμορφωθεί ή θα καλέσω άμεσα αστυνομία μας απάντησε ''πάρτε τον αλλιώς τον αμολάω τώρα''!

Ο διπλανός μας είπε ότι ερχόταν 2-3 φορές την εβδομάδα και του έβαζε 1 κονσέρβα να φάει και πολλές φορές έκανε μέρες να εμφανιστεί κι έτσι του έβαζε εκείνος πετώντας του από την μάντρα κροκέτες που και που...



Φυσικά και τον πήραμε! Για βιβλιάριο ούτε λόγος βεβαία, ούτε καν όνομα δεν έχει...Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα.... Επάνω του είχε χιλιάδες ψύλλους και τσιμπούρια! Κατά τόπους του λείπει τρίχωμα και έχει ερλιχεία και καλαζάρ....Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, είναι επιθετικός! Στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση για να του πάρουμε αίμα εχθές! Κόντεψε να μας φάει! Οι εξετάσεις (γενική αίματος/βιοχημικά κτλ ) μας είπε ο κτηνίατρος 55,00, τα οποία και θα πάρω δανεικά γιατί εγώ δεν έχω φράγκο πια. Αλλά κι αυτά πρέπει να τα επιστρέψω.


Ζητώ την βοήθεια σας! Χρειάζομαι βοήθεια από εκπαιδευτή, βοήθεια για εξετάσεις, φάρμακα αλλά και για την στείρωσή του! Δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί! Το θεωρώ λάθος να μην του δοθεί μια ευκαιρία! Δεν φταίει αυτός αλλά ο ''κύριος'' που τον είχε επί χρόνια να κοιτάει ένα πράσινο πανί χωρίς ανθρώπινη επαφή χωρίς ακόμα και τροφή! Σας παρακαλώ βοήθεια! Φυσικά μόλις συνέλθει και ηρεμήσει, στειρωθεί, τσιπαριστεί και εμβολιαστεί θα δοθεί για υιοθεσία με συμβόλαιο σε υπεύθυνο άνθρωπο!


Πληροφ. 6936241691 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld