Άνω Λιόσια: Ξεκλήρισαν οικογένεια αδέσποτων έπειτα από απειλές


Τρία κουταβάκια και η μανούλα τους στάθηκαν αυτή την φορά στο στόχαστρο κάποιων ανθρωποειδών που διαμένουν στα Άνω Λιόσια.


Η τετράποδη οικογένεια ζούσε από τον Μάιο σε γειτονιά των Άνω Λιοσίων. Η Ίρις Αποστόλου όλους αυτούς τους μήνες πάσχιζε να βρει οικογένειες τόσο για τα κουταβάκια, όσο και για την μανούλα. 

Μάλιστα η μανούλα είχε ερλιχεία και καλαζάρ, όμως έπειτα από θεραπεία και χάρη στην θέληση της για ζωή και στην επιμονή της Ίρις Αποστόλου, κατάφερε να θεραπευτεί. Στειρωμένη πλέον περίμενε κι αυτή την δική της ευκαιρία για σπίτι.

Όμως τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον ανατράπηκαν, όταν κάποιος ''άνθρωπος'' θέλησε να τους στερήσει την ζωή. Όπως αναφέρει η Ίρις Αποστόλου τέλος Οκτωβρίου δέχθηκε απειλές για φόλα από κάτοικο της περιοχής, οι οποίες απειλές δυστυχώς πραγματοποιήθηκαν.


Μέσα σε λίγες ημέρες φόλιασαν τα δύο από τα κουταβάκια, καθώς και την μανούλα τους.Ο μόνος επιζών από την οικογένεια είναι το τρίτο κουταβάκι και η Καφετούλα, μια αδέσποτη σκυλίτσα που σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση φιλόζωης.


Ο θυμός μας και η αγανάκτηση μεγάλη. Βοηθήστε τουλάχιστον τα δυο σκυλάκια που σώθηκαν να μην έχουν το ίδιο τέλος.


Πληροφορίες για υιοθεσία στο 6974185021





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld