Σκόρπισαν ποντικοφάρμακο σε γειτονιές της Κερατέας!




Όπως ενημερωθήκαμε από το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας ''Προκρίς'', χθες το πρωί τα στενάκια της Κερατέας γέμισαν ποντικοφάρμακο. Συγκεκριμένα στις οδούς Ρόδου- 'Οθωνος- Αθηνάς έξω από τις πόρτες των σπιτιών στα πεζοδρόμια εντοπίστηκε ποντικοφάρμακο. Κι όλα αυτά λίγα μέτρα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο. 

Κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας σκόρπισε ποντικοφάρμακο με σκοπό να δηλητηριάσει όλα τα αδέσποτα της περιοχής και κυρίως τις γάτες! Είχαμε ήδη τρεις απώλειες! Τρία γατάκια έχασαν την ζωή τους γιατί τα δηλητηρίασαν!


Οι κάτοικοι που μένουν σε αυτά τα στενά καθάρισαν τους δρόμους όσο μπορούσαν αλλά λόγω του αέρα το φάρμακο έχει σκορπιστεί παντού! Το δίποδο τέρας δεν σκέφτηκε ότι κινδυνεύουν τα παιδάκια που σε άγνοια τους μπορεί να το φάνε. Οι οδοί αυτοί βρίσκονται κοντά στη παιδική χαρά και στο δημοτικό σχολείο! 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν το νου τους στο δρόμο, στα πεζοδρόμια κι αν δουν κάτι να ειδοποιήσουν το Φιλοζωικό Σωματείο της Κερατέας (6974521052). Το περιστατικό καταγγέλθηκε ήδη και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχή. 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld