Έριξαν φόλα σε σκύλο και δηλητηριάστηκε ο ιδιοκτήτης του!


Διαστάσεις προσλαμβάνει η δράση ασυνείδητων, οι οποίοι ρίχνουν δολώματα με δηλητήριο για να σκοτώσουν σκύλους κυνηγών. Χθες βράδυ, στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, επικράτησε τρόμος, όταν διαπιστώθηκε ότι κυνηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί, λιπόθυμος, είχε δηλητηριαστεί και ο ίδιος με φυτοφάρμακο, στην προσπάθειά του, να σώσει το σκύλο του.


Εφιαλτικές ώρες βίωσε χθες βράδυ κυνηγός από τη Λεμεσό ό οποίος επιχείρησε να γλυτώσει το σκύλο του από δηλητηρίαση με φόλα και βρέθηκε ο ίδιος στην εντατική μονάδα των πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όλα άρχισαν όταν κυνηγός διαπίστωσε ότι ο Μάριος Τσιάρτας ενώ κυνηγούσε , ο σκύλος του δηλητηριάστηκε και επιχείρησε να τον μεταφέρει γρήγορα σε κτηνίατρο σηκώνοντας τον στα χέρια του

Η εξέλιξη προσδίδει νέες διαστάσεις στην δραστηριότητα ασυνείδητων που έχουν σκορπίσει χιλιάδες δηλητηριασμένα δολώματα στους χώρους όπου επιτρέπεται το κυνήγι επειδή ενοχλούνται από την παρουσία των σκύλων.

Τον κίνδυνο που προκύπτει από τις ενέργειες των ασυνείδητων υπογράμμισε για άλλη μία φορά ο εκπρόσωπος τύπου του ταμείου θήρας ο οποίος επισήμανε ότι λαμβάνονται μέτρα για αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις έχουν θορυβήσει και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες οι οποίες αξιολογούν τις δυνατότητες παρέμβασης.

Δείτε το βίντεο



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld