Σπάτα: Το McArthrurGlen προσφέρει 5 στειρώσεις στα αδέσποτα!


 
Μετά από πολλές συζητήσεις, καθυστερήσεις και αρκετά γεννητούρια στο μεταξύ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι το εκπτωτικό χωριό McArthruGlen στα Σπάτα προχώρησε έμπρακτα στην προσφορά 5 στειρώσεων στα αδεσποτάκια του χώρου! 
 
Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και τους υπεύθυνους για την προσφορά τους και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και το Smart Park αλλά και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με αντίστοιχες προσφορές και πρωτοβουλίες στην περιοχή. Ήδη η πρώτη περισυλλογή έγινε την Παρασκευή 2/11/12 με τη βοήθεια και παρουσία εθελοντών μας και αυτή την εβδομάδα ακολουθούν και οι υπόλοιπες !

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή την κίνηση στην Τζούλια Φιλίππου (εκπαιδεύτρια σκύλων) που έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από κοντά μας γιατί υποστήριξε το εργο μας από την αρχή και μάλλον συνομώτισε με το σύμπαν εκεί ψηλά ώστε να καταφέρουμε κάτι που τόσο καιρό προσπαθούσαμε.

Ευχαριστούμε πρώτα από όλα τους εθελοντές μας που με κοπο, κουράγιο και προσωπικά έξοδα φροντίζουν σε καθημερινή βάση τα σκυλάκια μας αλλα και όλο τον κόσμο που μας υποστήριξε στην προσπάθεια και που μας στηρίζει καθημερινά στο έργο μας.

Οποιος θελει περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμεί να γνωρίσει τα σκυλάκια μας, να υιοθετήσει κάποιο ή να στηρίξει οικονομικά το έργο μας ας επικοινωνήσει με το 6932-232381 Αντζελα

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld