Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσου Ασίζζης


Αγαπητοί φίλοι,

Το σωματείο μας σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα διοργανώσουμε το Σάββατο στις 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 απο τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. επί της Μονής Προδρόμου 11 & Αριστοτέλους 111 γωνία, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα, για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις 400 ψυχές που φιλοξενούνται στη Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσκου Ασσίζης.

Στο παζάρι θα έχουμε πάρα πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη εν΄όψη των γιορτών αλλά διάφορα είδη δώρων , πίνακες , είδη ένδυσης και υπόδυσης (παιδικά - γυναικεία - ανδρικά) , κοσμήματα , γυαλίκα , βιβλία , cd , dvd , αξεσουάρ , παιχνίδια κτλ. και όλα αυτά με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά !!!
Θα υπάρχει και μπουφέ που εκτός από καφέ θα σερβίρει και διάφορα σπιτικά φαγητά αλλά και και γλυκά.

Θερμή παράκληση σε όποιον περισσεύουν ταψιά ή κατσαρόλες παντός τύπου , κουβέρτες , αλλά και το σημαντικότερο όποιος μπορεί να προσφέρει φάρμακα όπως VIBRAMICYN , ZYLAPOUR , AUGMENTIN , MILTEFORAN AMOXIL , PREZOLON κτλ. ας μας τα φέρει στο παζάρι.

Μεγάλη ανάγκη υπάρχει και για την παράλυτη ΝΑΟΜΙ μας όπως υπoσέντονα το μεγαλύτερο μέγεθος, BETADINE σε βάζο , HIBITANE SCRUB ,φυσικός ορός με καπάκι , γάζες , ταλκ , μωρομάντηλα , σαπούνι πράσσινο , και ειδική τροφή καλής ποιότητας της τάξεως ROYAL CANINE ΣΕ LIGHT.

Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες της Στέγης Ζώων Αγίου Φραγκίσκου Ασσίζης δεν είναι μόνο αυτές αλλά και πολύ περισσότερες.Γι'αυτο όσοι πιθανότατα να μην μπορούν να παρευρεθούν και θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά ο λογαριασμός της Στέγης είναι στην EUROBANK με αριθμό 0026 0218 830100316162 και IBAN GR7202602180000830100316162 για οποιαδήποτε δωρεά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι για οποιαδήποτε χρηματική δωρεά ζητήστε μας απόδειξη διότι το ποσό εκπίπτει από την φορολογική σας δήλωση λόγω του ότι το Σωματείο μας είναι κοινοφελές και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Θα είναι τιμή για εμάς να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά.

Φιλικά ,

Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσου Ασίζζης

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld