Γλυκιά σκυλοοικογένεια σε αναζήτηση σπιτιού

Δεν έχω να πω κάποια θλιβερή ή ασυνήθιστη ιστορία γι'αυτή την υπέροχη οικογένεια! Η ιστορία τους λίγο πολύ είναι ίδια με αυτή πολλών ακόμα αδεσποτούληδων,μια οικογένεια που έχει μια μαμά και τρία κουταβάκια τριών μηνών περίπου (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι). 

Αυτές οι ψυχούλες ζουν σε κάποια γειτονιά της Τούμπας (Θεσσαλονίκη) εκεί τα γέννησε η μανούλα τους κι εκεί τα μεγαλώνει,ευτυχώς η γειτονιά μέχρι στιγμής δείχνει να τα έχει δεχτεί τα ταίζει και τα προσέχει όμως ο καιρός ήδη έχει αρχίσει να χαλάει κι εκείνο το μέρος που μένουν δεν είναι κατάλληλο γι'αυτά καθώς δεν έχουν κάπου να προφυλαχθούν. 

Η μανούλα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κοντούλα και μεσαίου μεγέθους,ο μπαμπάς επίσης μεσαίου μεγέθους αν κάποιοι από σας πιστεύουν πως μπορούν να ανοίξουν τα σπίτια τους και τις αγκαλιές τους και να δεχτούν αυτές τις ψυχούλες θα ήταν ένα υπέροχο δώρο για την μανούλα και τα μωρά. Δίνονται για υιοθεσία και οι 4, η μανούλα ξέχασα να σας αναφέρω πως είναι μικρή σε ηλικία! Ονόματα δεν έχουν ακόμα αλλά ελπίζω να βρεθούν οι γονείς που εκτός απ'όλα τ'άλλα θα τους δώσουν και το πιο γλυκό ονοματάκι του κόσμου.Θα δοθούν όλα αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά!

Τηλέφωνο 6946539608 Δήμητρα ή στο Φβ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Φιλοζωική Οργάνωση Θεσσαλονίκης Αριθμ Πρωτ. 328/2012.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld