Ναύπλιο: Σώθηκε από το σύρμα και το σχοινί που εισχώρησαν στο δέρμα της


Αντικρίζοντας το άτυχο αυτό πλασματάκι μπορεί να σκεφτεί κανείς, ότι βρέθηκε πάνω σε ένα βουνό ή σε ένα δάσος ή σε μια ερημιά, εξ ου και η άσχημη κατάστασή του.


Κι όμως βρέθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου - Νέας Κίου, εκεί όπου καθημερινά περνούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Παρόλαυτά κανείς δεν νοιάστηκε. Εκτός από έναν. Τον αξιαγάπητο κύριο Θανάση που παρόλα τα 66 χρόνια του προσπάθησε επί αρκετές μέρες να την πιάσει. Επειδή όμως, η σκυλίτσα ήταν φοβική και λόγω ότι ο κύριος Θανάσης δεν μπορούσε να τρέξει, απευθύνθηκε στον Φιλοζωικό Σύλλογο Ναυπλίου "Οι Αδέσποτοι".

Το σωματείο αμέσως έφθασε στο μέρος και μετά από πολλές μέρες αναζήτησης, εντοπίστηκε χθες από φιλόζωη, η οποία δεν έστριψε το κεφάλι, όπως θα έκαναν άλλοι, και κάλεσε αμέσως το σωματείο. Μετά από τρεις ώρες επιχείρησης του Στέλιου (μέλος του σωματείου), της Σμαρώς (η φιλόζωη που την εντόπισε και ειδοποίησε) και του αξιοθαύμαστου κύριου Θανάση, η πανέξυπνη σκυλίτσα βρέθηκε στο κτηνιατρείο. 



Εκεί διαπιστώθηκε πως αρχικά ήταν δεμένη με σύρμα το οποίο κόπηκε και στη συνέχεια την έδεσαν με σχοινί που κόπηκε και αυτό. Όλα αυτά είχαν εισχωρήσει στο δέρμα της. Μετά βίας κατάπινε νερό και η μυρωδιά από το νεκρό δέρμα ήταν αφόρητη.

Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά θα γίνει καλά. Και τότε θα περιμένει εκείνον που θα ανοίξει την αγκαλιά του για να την βάλει σπίτι του. Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη! Όποιος ενδιαφέρεται να καλέσει στο 6944773252.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld