Χάθηκε η Ισαβέλλα των Εξαρχείων


Η Ισαβέλλα ζούσε πάνω από 5 χρόνια στο Κέντρο της Αθήνας. Η βάση της ήταν τα Εξάρχεια και συγκεκριμένα ο πεζόδρομος της οδού ΚΩΛΕΤΗ και ΣΟΛΩΜΟΥ. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της νύχτας το περνούσε μπροστά από ένα γνωστό Μεζεδοπωλείο / bistro. Προς το παρόν δεν αναφέρουμε το όνομα. Από όλη την γειτονιά ήταν αποδεκτή.
 


Εθελοντές της Ένωσης μας «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων-Αθήνα» την φρόντιζαν καθημερινά. Πρόσφατα μάλιστα την είχαμε πάει στον κτηνίατρο για τους επαναληπτικούς εμβολιασμούς της. Η Ισαβέλλα είναι στειρωμένη και έχει microchip. Αν και κυκλοφορούσε σε όλο το Κέντρο της Αθήνας, ποτέ δεν παρέμενε μακριά από το στέκι της.

Από τις 21 Δεκεμβρίου αγνοείται η τύχη της. Ο Δήμος δεν την έχει περισυλλέξει .Προς το παρόν δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του Τμήματος Αστικής Πανίδας.

Ενώ κανείς από τους φίλους, γνωστούς και εθελοντές μας δεν την έχει δει ούτε πρωί ούτε βράδυ, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο ισχυρίζονται : «Να, μόλις τώρα εδώ ήταν!» ή «Α, στις 6 το απόγευμα πέρασε!» κλπ κλπ.
Μας κάνει σε όλους εντύπωση, γιατί στήσαμε καρτέρι και κανείς δεν την είδε τις ώρες που μας ανέφεραν. Ούτε και σε άλλο σημείο στο Κέντρο εντοπίστηκε. Η Ισαβέλλα είναι απλά άφαντη.

Βοηθήστε μας, παρακαλώ, να την εντοπίσουμε ή να μάθουμε για την τύχη της. Αν την έχει πάρει κάποιος κοντά του, θα χαρούμε. Αν έχει αλλάξει στέκι και βρίσκεται μακριά, καλό είναι να το γνωρίζουμε.

Παρακαλούμε όλους σας, σε όποια περιοχή και να μένετε, να έχετε το νου σας, μήπως την δείτε. Μπορεί να την μεταφέρανε σε άλλη περιοχή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι: η σχεδόν ανύπαρκτη ουρά της. Και το πάχος της!

Περιμένουμε να λάβουμε σύντομα ένα καλό νέο στην σελίδα μας ή στο τηλ.6944 731673

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld