Συνεχίζεται ο «αποδεκατισμός» κυνηγόσκυλων με φόλες στην περιοχή του Ηλειακού Κάμπου

 
Και νέα κρούσματα δηλητηρίασης κυνηγόσκυλων υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Ηλειακού Κάμπου, γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία αλλά και την αγανάκτηση, για το συνεχιζόμενο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.


Το πρόβλημα συγκεκριμένα εντοπίζεται στις περιοχές Μπορσίου και Αγ. Χαραλάμπους όπου πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα “kinigetikanea.gr” , έπεσαν θύματα χρήσης δηλητηρίων δύο ακόμη κυνηγόσκυλα.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις αλλά και τις εκτιμήσεις που έχουν οι κάτοχοι των σκύλων αλλά και τα στελέχη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών «οι υπεύθυνοι της θανάτωσης των σκύλων είναι ντόπιοι και σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους».

Πρόσφατα είχαν βρει το θάνατο από φόλες άλλα δύο κυνηγόσκυλα , ενώ σε μια περίπτωση το δηλητήριο εμποτισμένο σε τροφή ρίχτηκε εντός αυτοκινήτου που ήταν κυνηγόσκυλο!


«Πρόκειται για πολύ σοβαρή κατάσταση που ενέχει και πολύ αυστηρές ποινές σε αυτούς που κάνουν τις συγκεκριμένες απαράδεκτες  όσο και εγκληματικές ενέργειες» δήλωσε ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Λεχαινών κ. Γιάν. Μαγγίνας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld