Αίγιο: Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο από ξερό πηγάδι


Μια περίεργη κλήση έλαβαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου σήμερα το μεσημέρι καθώς το καθήκον τους κάλεσε να βγάλουν έναν...σκύλο από ξερό πηγάδι στο κέντρο του Αιγίου, όπου είχε πέσει λίγο νωρίτερα! 


Σύμφωνα με το filodimos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε οικόπεδο της οδού Παναγιωτοπούλων, όπου τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει ανασκαφές για αρχαιολογικά ευρήματα και το πηγάδι βάθους περίπου 2 μέτρων έχει παραμείνει αφύλακτο. 
 
Το ζώο έκλαιγε και τα κλάματά του άκουσε ο γείτονας Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο οποίος και ειδοποίησε τους πυροσβέστες, που το έβγαλαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο σκύλος, ευγνώμων, αποσύρθηκε αφού έδειξε πρώτα τη χαρά τους στους διασώστες του! 


Και για να μην ξαναπέσει αυτός ή άλλο ζωάκι μέσα, ο κ. Γεωργακόπουλος φρόντισε να το "ασφαλίσει" με μια μισοσαπισμένη παλέτα που ήταν πεταμένη μέσα στο χώρο. 

Πάντως, γείτονες τονίζουν πως το οικόπεδο δεν είναι φραγμένο σωστά παρά μόνο με λίγες σιδερόβεργες και πλαστικό πλέγμα, το οποίο έχει κοπεί στη μια άκρη του και ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να περιηγηθεί. 

Αν λάβουμε υπόψιν πως στο συγκεκριμένο σημείο κινούνται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές, λόγω των φροντιστηρίων που βρίσκονται γύρω, καλό θα είναι ο ιδιοκτήτης να λάβει άμεσα τα μέτρα του. Από απλή περιέργεια μπορεί να μπει κάποιος μέσα και να βρεθεί τραυματισμένος. 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld