Έφαγε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και σώθηκε από θαύμα!

 
Ο 7 χρονος Τσάρλυ είναι τυχερός που ζεί αφού έφαγε μια ολόκληρη σειρά από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!



Όταν οι ιδιοκτήτες του παρατήρησαν καλώδια στα κόπρανά του, τον μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο όπου οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι είχε καταπιεί τα χριστουγεννιάτικα φώτα, εν αγνοία της οικογένειάς του.
 
Αυτό δεν ήταν το πρώτο παράπτωμα του Τσάρλυ καθώς στο παρελθόν είχε φάει ένα κασκόλ του ιδιοκτήτη του. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος: <<Στο παρελθόν είχε φάει ένα από τα φουλάρια μου και χειρουργήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί. Τότε πίστεψα ότι ήταν απλά ένα ατυχές περιστατικό, καθώς δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ότι επρόκειτο για έναν ''κατά συρροήν παραβάτη''! Είχα σκυλιά σε όλη μου τη ζωή αλλά κανένα από αυτά δεν ενεργούσε με αυτόν τον τρόπο.>>
 
Εκτός από τα φώτα, ένα κορδόνι βρέθηκε επίσης στο στομάχι του Τσάρλυ! Ο κτηνίατρος που έκανε το χειρουργείο είπε ότι δεν του έτυχε ποτέ ανάλογη περίπτωση.  


«Τόσα χρόνια έχω δει πολλές περιπτώσεις κατάποσης παράξενων αντικειμένων, όπως κάλτσες, πιπίλες, πάπιες από καουτσούκ. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που κάποιος κτηνίατρος καλείται να αφαιρέσει χριστουγεννιάτικα φώτα από το στομάχι ενός σκύλου!», είπε ο κτηνίατρος.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένειά του, ο Τσάρλι έχει ανακάμψει και είναι τώρα πίσω στο σπίτι. Φυσικά, είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση αυτός και τα Χριστούγεννα φώτα!



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld