Ο Δήμος Γλυφάδας υπέβαλε μήνυση στο καταφύγιο αδέσποτων Αβραμίδη


Το θέμα των αδέσποτων  της Γλυφάδας και της φιλοξενίας τους στο καταφύγιο αδέσποτων Αβραμίδη, έφερε ξανά στην επιφάνεια ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αγγελόπουλος, ο οποίος ζήτησε να μάθει σε ποιά φάση βρίσκεται το θέμα, αφού όπως είναι γνωστό ο δήμος έχει εμπλακεί δικαστικά με την εν λόγω επιχείρηση.

Όπως είναι γνωστό  το θέμα της φιλοξενίας των αδέσποτων του Δήμου στην επιχείρηση Αβραμίδη με την καταβολή τεράστιων ποσών εκ μέρους του δήμου, είχε εξελιχθεί σε σκάνδαλο. Η υπόθεση ξεκίνησε από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Κανείς δεν γνώριζε πόσα ήταν τα ζώα που φιλοξενούνταν επακριβώς στο καταφύγιο, και αν πραγματικά ο αριθμός που δήλωνε ο ανάδοχος αφορούσε πραγματικά τα αδέσποτα της Γλυφάδας.

Μετά από την καταγγελία της σύμβασης εκ μέρους του Δήμου η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Έτσι λοιπόν μετά την ερώτηση του Γ. Αγγελόπουλου, ο δήμαρχος απάντησε πως ο Δήμος έχει υποβάλλει μήνυση και αγωγή εναντίον του επιχειρηματία. Δήλωσε δε κατηγορηματικά πως, δεν πρόκειται ο Δήμος να πληρώσει ούτε ένα ευρώ και μάλιστα είπε πως ζητά και ηθική αποζημίωση.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld