Κατήγγειλε αδέσποτο για κλοπή τσάντας!


Καταγγελία στην Αστυνομία έκανε ένας επιχειρηματίας στην Ινδία, ο οποίος κατηγορεί ένα αδέσποτο ότι άρπαξε από το σπίτι του μια τσάντα με 400.000 ρούπιες (περίπου 7.500 δολάρια) και στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.


Πρόκειται για τον Nakched Mian, που σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC διαπίστωσε με τρόμο ότι η τσάντα του είχε κάνει φτερά από το υπνοδωμάτιο, την ώρα που εκείνος βρισκόταν μέσα στο μπάνιο. Όπως υποστήριξε, είδε τον σκύλο να απομακρύνεται τρέχοντας με την τσάντα στο στόμα.
 

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του άρχισε να τον κυνηγά και ύστερα από ολιγόλεπτη αναζήτηση στους γύρω δρόμους, εντόπισε με ανακούφιση την τσάντα δίπλα σ' ένα δέντρο. Ωστόσο, όταν την άνοιξε, διαπίστωσε με θλίψη πως μέσα υπήρχαν μόλις 140.000 ρούπιες (περίπου 2.500 δολάρια).
 

Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί συγκράτησαν με δυσκολία τα γέλια τους, εξηγώντας στον επιχειρηματία πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στη σύλληψη του αδέσποτου, πόσο μάλλον να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld