Πρέβεζα: Αυτοκίνητο χτύπησε και έσυρε σκυλίτσα στο δρόμο - Βοηθήστε να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας



 
 
Η σκυλίτσα της φωτογραφία χτυπήθηκε χθες το πρωί από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα. Αυτόπτης μάρτυρας έδωσε κατάθεση στη αστυνομία. Όπως αναφέρει, το σκυλί ήτανε κάτω απο το αυτοκίνητο και ο οδηγός έκανε μια εμπρός και μια πίσω με αποτέλεσμα να την σέρνει στο δρόμο.

Μάθαμε ότι φοβήθηκε να κατέβει γιατί στο σημείο είχε πάει και η γνωστή μας αγέλη και του γαύγιζαν όλα μαζί. 

Το μεσημέρι πήγε ο γιατρός να την δει και την μεταφέραμε στο ιατρείο του. Έχει πολλές εκδορές και εξάρθρωση στο πίσω πόδι της. Ο κτηνίατρος Κ. Ρώσσος έβαλε το πόδι στη θέση του και όλα πήγαν καλά. 


Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτά τα πολλά άσπρα στίγματα στην ακτινογραφία είναι βολίδες από αεροβόλο και σκάγια απο άλλο όπλο. Δυστυχώς η Μάγια πονάει πολύ αλλά ελπίζουμε να μην έχει τίποτα εσωτερικό που δεν φάνηκε και να πάει καλά. 


Βρέθηκε φιλοξενία για τις 15 ημέρες που θα πρέπει να μείνει με το πόδι δεμένο και να παίρνει φάρμακα. Το κόστος για την Μάγια μας με ακτινογραφίες και φάρμακα είναι 300 ευρώ.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να καλέσει στο 6940552646.


Νεότερη Ενημέρωση 12/3 

ΗΜάγια σήμερα πήγε για επανεξέταση και τα νέα δεν είναι καλά. Ο γιατρός είχε βάλει το πόδι στη θέση του αλλά η ζημιά στον σύνδεσμο είναι μεγάλη και ξαναβγήκε. Δυστυχώς δεν θα αποφύγει το χειρουργείο. Πρέπει να γίνει σύντομα γιατί και πονάει και όσο περνάει ο καιρός ατροφεί ο μύς γιατί δεν κινεί το πόδι της. 

Το κόστος είναι 250 ευρώ. Βοηθήστε την Μάγια να μην χάσει το ποδαράκι της. Από σήμερα είναι στο σημείο που καθόταν πάντα κοντά στα λουτρά.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld