Η παραλυτούλα Μπέμπα αναζητά τον άνθρωπό της!


Η Μπέμπα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη 1/8 αλλά το άτομο που τη χτύπησε θα την πήγαινε στο γιατρό και θα την υιοθετούσε. Ωστόσο, η σκυλίτσα βρέθηκε μετά από λίγες μέρες να περιφέρεται μόνη της κλαίγοντας και σέρνοντας τα πόδια της. 


Αρχές Σεπτεμβρίου μετέβη στην κλινική του ΑΠΘ οπού εξετάστηκε απο τον κύριο Καζάκο. Η Μπέμπα έχει 1-2% πιθανότητες να ξαναπερπατήσει. Έχει ακράτεια ούρων και κοπράνων και θα πρέπει να παίρνει αντιβίωση για αποφυγή ουρολοίμωξης. Ο γιατρός συνέστησε καροτσάκι προς την ανεύρεση του οποίου κινούμαστε. 



Η Μπέμπα είναι περίπου 8 κιλάκια και εξαιρετικά καλότροπη. Παρά τον πόνο της, δεν έχει ακούστει η φωνούλα της τόσο καιρό. Είναι ένα χαρούμενο, ορεξάτο και γεματο ενεργεια σκυλάκι που βολευέται παντού και το μόνο που αναζητά είναι η στοργή των ανθρώπων. Αναζητά εκείνον που θα της αφοσιωθεί για πάντα! Η Μπέμπα μας για την ώρα και μέχρι να εμβολιαστεί, να στειρωθεί και να βρει καροτσάκι βρίσκεται σε φιλοξενία αλληλεγγύης. Εάν ενδιαφέρεστε να την βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο.  Η υιοθεσία της θα γίνει με βάσει τα όσα προβλέπει ο νόμος 4039/2012, συμβόλαιο και υπεύθυνη δήλωση. 

Επικοινωνία:  
E-mail- maria_axd@hotmail.co.uk
facebook
Περισσότερες φώτο εδώ 

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αρ. Πρωτοδικειου 2096/201

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld