Αγρίνιο: Το προσωπικό παιδικού σταθμού κάλεσε τον Δήμο να περισυλλέξει αδέσποτα κουτάβια, αλλά δήλωσαν αναρμόδιοι!


Ανακοίνωση της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου

Στον 8ο παιδικό σταθμό στην περιοχή του Αγ.Ιωάννη Ρηγανά εγκαταλείφθηκαν σήμερα 5-6 κουτάβια. Το προσωπικό του παιδικού ήρθε σε επαφή με το δήμο ο οποίος αρνήθηκε ότι είναι δική του ευθύνη η περισυλλογή των αδέσποτων και παρέπεμψε στη φιλοζωική. 


Αυτοί οι ψευδείς ισχυρισμοί των υπαλλήλων του δήμου και η άρνηση τους να αναλάβουν την ευθύνη που ο νομός τους καταλογίζει δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των υπεύθυνων. 

Επιπλέον, ανώτεροι υπάλληλοι της εκπαίδευσης προέτρεψαν το προσωπικό του παιδικού σταθμού να μαζέψουν τα κουτάβια σε ένα τσουβάλι και να τα πετάξουν στο δρόμο. 

Παρακαλούνται όσοι κατοικούν στην περιοχή να βοηθήσουν ώστε να υιοθετηθούν τα κουτάβια από φιλόζωες οικογένειες. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η φιλοζωική δεν διαθέτει καταφύγιο για την φιλοξενία ζωών. 

Η παγερή αντιμετώπιση τόσο από πλευράς του δήμου όσο και από την αρμόδια υπηρεσία εκπαίδευσης, μας αφήνει άναυδους. Λυπούμαστε πολύ που τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον και έρχονται σε επαφή με μια τέτοια προσέγγιση από πλευράς αρχών από τόσο μικρή και ευαίσθητη ηλικία.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld