Έκανε πλαστική επέμβαση στον σκύλο του για να γίνει πιο ελκυστικός και να βρεί σύντροφο και πέθανε


Αποζημίωση ζητάει ένας εκτροφέας σκύλων στο Πεκίνο από μία κλινική ζώων, επειδή ο σκύλος του πέθανε κατά την διάρκεια πλαστικής επέμβασης στο πρόσωπο.


Συγκεκριμένα, ο Yu έκρινε πως ο σκύλος του χρειαζόταν πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, προκειμένου να γινόταν πιο ελκυστικός και να έβρισκε σύντροφο. ''Αν η εμφάνισή του βελτιωνόταν,  οι ιδιοκτήτες θηλυκών σκύλων θα πλήρωναν περισσότερο για το ζευγάρωμα του σκύλου τους με τον δικό μου.'' δήλωσε ο ίδιος στην Global Times.

Η επέμβαση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο σκύλος ράτσας Tibetan Mastiff, όμως, πέθανε στο χειρουργείο από ανακοπή εξαιτίας της αναισθησίας


Τώρα ο Yu ζητάει από την κλινική το ποσό που είχε καταβάλει για την αγορά του σκύλου, δηλαδή 880.000 γιουάν.


Οι φιλοζωικές οργανώσεις αντέδρασαν έντονα για αυτό το συμβάν. ''Είναι απαράδεκτο ότι ο σκύλος οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αισθητικούς λόγους, επειδή αυτό ήθελε ο ιδιοκτήτης του.'' δήλωσε ο επικεφαλής της Capital Animal Welfare Association στο Πεκίνο, Qin Xiaona στους  Global Times.


Χαρακτηριστικό είναι πως ένας Κινέζος βαρώνος είχε αγοράσει ένα τέτοιο σκύλο έναντι 950.000 ευρώ. Λέγεται πως η απόκτηση ενός τέτοιου σκύλου θεωρείται περίτρανη απόδειξη πλούτου και γούστου.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld