Άρρωστος άστεγος σώθηκε χάρη στον πιστό του φίλο


Ο σκύλος είναι ο μοναδικός πιστός φίλος του ανθρώπου, και η ιστορία που ακολουθεί το αποδεικνύει περίτρανα. Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ένας άστεγος άνδρας βαριά άρρωστος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, όμως δεν είχε κανέναν στον οποίο μπορούσε να ζητήσει βοήθεια. Το μοναδικό πρόσωπο που ήταν πάντα δίπλα του ήταν ο σκύλος του. 

Απελπισμένος, σκέφτηκε να δέσει ένα σημείωμα στο λουρί του σκύλου και ήλπιζε ότι κάποιος θα το βρεί. Ο πιστός του σκύλος Buddy, δεν άφησε τον φίλο του έτσι και κατάφερε να βρει την βοήθεια που χρειαζόταν.
 

Μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, συνάντησε τον Buddy και παρατήρησε το σημείωμα που ήταν δεμένο στο λουρί του. Η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.  


Το σημείωμα έγραφε με κεφαλαία γράμματα "Βοήθεια". Και συνέχιζε: ''Στείλτε βοήθεια. Δεν είναι αστείο. Δεν μπορώ να περπατήσω''. Και από την άλλη πλευρά έγραφε: ''Χρειάζομαι γιατρό".

Το σημείωμα δεν είχε υπογραφή και η αστυνομία δεν ήταν σίγουρη από πού προήλθε. Οι αστυνομικοί είχαν ακούσει ότι ένας άστεγος άνδρας με ένα σκυλί βρισκόταν στην περιοχή και η αναζήτηση τους οδήγησε σε μια πρόχειρη κατασκήνωση στο δάσος



Βρήκαν τον άνθρωπο σε απελπιστική κατάσταση. Ήταν απολύτως ακίνητος και δεν μπορούσε να κουνηθεί από τη θέση του. Δεν είχε τηλέφωνο για να καλέσει κάποιον και φοβόταν ότι θα πεθάνει.

Τελικά, ο άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε την απαραίτητη θεραπεία. Χωρίς τον σκύλο του, ίσως η ιστορία να είχε πολύ διαφορετική κατάληξη..




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld