Samson και Dalila, δυο δίδυμα αδερφάκια ψάχνουν μόνιμη αγκαλιά


Σε ολους τους μυθους, σε ολα τα παραμυθια υπαρχει ενα τελος. Αλλες φορες καλο αλλες οχι. Τα μωρα αυτα ηρθαν σε αυτον τον κοσμο για να γραψουν το δικο τους παραμυθι και να μεινουν στην ιστορια σαν το πιο happy end. Βεβαια η ζωη ειχε μεχρι τωρα αλλα σχεδια. 


Βρεθηκαν στη μεση του πουθενα κουλουριασμενα το ενα πανω στο αλλο μες στη βροχη και το κρυο πολυ ταλαιπωρημενα και φοβισμενα. Οι επιλογες μας ηταν ελαχιστες. Ή θα τα αφηναμε εκει που το τελος τους ηταν βεβαιο ή θα καναμε μια προσπαθεια να τους δωσουμε αυτο που τους αξιζει, δηλαδη ενα σπιτι με πολυ αγαπη που θα τους προσφερει ολα αυτα που μεχρι σημερα δεν ειχαν. 


Ειναι δυο διδυμα αδερφακια ενα αγορι και ενα κοριτσι 4 μηνων και πραγματικα οπως ολα τα μωρα που εχουν δει και την αλλη πλευρα αυτη της πεινας και του δρομου εκτιμουν και το πιο μικρο πραγμα. Σε κοιτανε στα ματια και σε ευγνωμονουν για το καθε τι μικρο που τους προσφερεις. Δυο ψυχες που περιμενουν τον ανθρωπο που θα λατρεψουν για παντα. Θα δωθουν με συμβολαιο υιοθεσιας και απαραιτητη προυποθεση την στειρωση οταν φτασουν 7 μηνων. Το τσιπ επιβαρυνει τον νεο γονιo.

Τηλ. 6937078072 ή στο Φβ

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld