Piper, το μονόφθαλμο μπουλντόγκ που λατρεύει να ζωγραφίζει


Η ιστορία της Piper είναι τόσο όμορφη μα και δύσκολο να την πιστέψει κανείς. Η Piper είναι ένα μονόφθαλμο αγγλικό μπουλντόγκ που αγαπά να ζωγραφίζει.  


Η νέα της ζωή άρχισε όταν παραδόθηκε από τον ιδιοκτήτη της σε κάποια οργάνωση διάσωσης μπουλντόγκ, επειδή ήταν γκρινιάρα και γρύλιζε σε αυτόν. Εκείνο το διάστημα η Piper υπέφερε από αρθρίτιδα, από μια άσχημη μόλυνση του δέρματος καθώς και ένα οδυνηρό πρόβλημα ισχίου. Ποιος δεν θα ήταν γκρινιάρης μετά από όλα αυτά; 

Η Piper τελικά υιοθετήθηκε από την  Τζέσικα, η οποία είναι καλλιτέχνης. Τότε ήταν που ανακάλυψε το αληθινό πάθος της Piper για τη ζωγραφική. H σκυλίτσα συνοδεύει κάθε μέρα την νέα της μαμά με ανυπομονησία στο στούντιό της και την παρακολουθεί να ζωγραφίζει για ώρες. 

Μια μέρα η Τζέσικα αποφάσισε να πειραματιστεί και αγόρασε μη τοξικά χρώματα για να εργαστεί μαζί της. Μπορείτε να φανταστείτε το μακελειό που ενδέχεται να προκύψει από την τοποθέτηση ενός υγρού πινέλου στο στόμα του σκύλου, αλλά στην περίπτωση της Piper δεν συνέβη τίποτα από αυτά. Ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει, και χωρίς να εκπαιδευτεί έμεινε σε ένα μέρος και άρχισε να ζωγραφίζει, ενώ η Jessica της κρατούσε το χαρτί.



Από εκείνη την ημέρα η Piper ανακάλυψε τον καλλιτέχνη που έκρυβε μέσα της και συνεχίζει να δημιουργεί όμορφες ζωγραφιές που πωλούνται για την ευαισθητοποίηση και την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να διασωθούν και άλλοι σκύλοι .  

"Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά και στους ενήλικες πως το διαφορετικό είναι όμορφο'', λέει η Τζέσικα. Οι πίνακές της έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε το έργο της Piper στην ιστοσελίδα της ή στην σελίδα της στο Facebook.

Σίγουρα η Piper βοηθά να δείξουμε στον κόσμο ότι η ομορφιά έχει πολλές μορφές..




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld