Πάτρα: Έσερνε την σκυλίτσα του στο δρόμο από το μηχανάκι - Αύριο στην 12.00 η δίκη


Χτες το πρωί στην περιοχή Ροϊτικα Πατρών ένας ενήλικας εντοπίστηκε να έχει δεμένη από το μηχανάκι του μια σκυλίτσα με ένα κοντό σκοινί και να τη σέρνει στο δρόμο. Το άτυχο σκυλάκι ήταν προφανώς πανικοβλημένο και προσπαθούσε μάταια να αντισταθεί. 


Από την σφιχτή θηλιά έβγαζε αφρούς από το στόμα ενώ η κοιλίτσα του και τα ποδαράκια του σέρνονταν στην άσφαλτο. Πίσω από την σκυλίτσα και μέσα στη μέση του δρόμου έτρεχε το κουτάβι της κι άλλο ένα αδέσποτο της περιοχής. 


Ο ατάραχος οδηγός κλείστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο όπου ο οδηγός κι ο συνοδηγός κατάφεραν να ελευθερώσουν την σκυλίτσα. Ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας οδηγήθηκε στην ασφάλεια Πατρών όπου ο οδηγός έκανε καταγγελία. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε δήλωσε ότι απλά ήθελε να το μεταφέρει..(!).Η αστυνομία μήνυσε τον ιδιοκτήτη αυτεπάγγελτα και αφαιρέθηκε προσωρινά από την κατοχή του η σκυλίτσα και το κουτάβι της όπου τώρα πια βρίσκονται στο κτηνιατρείο της κ. Ελένης Μπουρδάκου.

Η σκυλίτσα έχει κάποιες μικρές πληγές και εγκαύματα στα πατουσάκια της όσο για τον ηρωικό σκυλάκο που έγλυφε τα τραύματα της κι έτρεχε πίσω από το κουτάβι και τη μάνα φιλοξενείται μέχρι να βρει μια σούπερ οικογένεια που θα τον αγαπάει.


Αύριο στις 12.00 το πρωί θα γίνει η δίκη στα δικαστήρια Πατρών στην οδό Γούναρη, παρακαλούμε πάρα πολύ όσους μπορούν να έρθουν. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι κάτοχοι ζώων κι όχι μόνο ότι υπάρχει νομοθεσία σε αυτή τη χώρα που προστατεύει τα ζώα και επίσης είναι σημαντικό να μην αδιαφορούμε όταν αντιλαμβανόμαστε περιστατικά κακοποίησης και να μην διστάζουμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες. Μόνο έτσι ίσως μπορεί να συνετιστεί ο κάθε αδιάφορος ιδιοκτήτης.



2 σχόλια:

  1. Αυριο ειναι Δευτερα 25 Μαρτιου και ειναι αργια...πρεπει να ξερουμε σιγουρα αν γινονται δικες αυτοφορου γιατι καποιος κοσμος θελει να ερθει απο Αθηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανο γενικα να ξερεις οτι τα αυτοφωρα εκδικαζονται ειναι δεν ειναι αργια.
    Αυτα που παιρνουν αναβολη(ας το πουμε ετσι)ειναι αυτα που οριζει ο εισαγγελεας,τακτικη δικασιμο.Και αυτο δεν αφορα τα αυτοφωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld