2η Φιλανθρωπική - Φιλοζωική εκδήλωση Bazaar "Δημιουργώντας με Αγάπη για όλους"


Σας προσκαλούμε στην 2η Εκδήλωση Χειροποίητων δημιουργιών για την ενίσχυση άπορων οικογενειών και των αδέσποτων μικρών μας φίλων. Σε καιρούς δύσκολους γιορτές σαν και αυτές βοηθούν και όσους από εμάς θα συμμετέχουμε δημιουργώντας με αγάπη, προσφέροντας ταυτόχρονα σε πολλούς άλλους.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρο στην αίθουσα Δ10 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες θα σας δοθούν και κάποιες μέρες αργότερα που θα έχουμε και άλλες πληροφορίες.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ:

- 150ευρώ συμμετοχή και για τις τρεις μέρες.
- Τους πάγκους θα πρέπει να τους φέρουν οι εκθέτες και μπορούν να έχουν μήκος μέχρι 150cm.
Επικοινωνήστε μαζί μας με email: cstamatopoulou@yahoo.com
Και στο κινητό 6931964493.

Θα μας τιμήσει πολύ η συμμετοχή σας ειδικά γιατί ο σκοπός μας είναι τόσο σπουδαίος για εμάς. Εύχομαι να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για αυτόν.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Χρειαζόμαστε άμεσα χρηματικές και υλικές χορηγίες για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον σκοπό της εκδήλωσης. Το κόστος των εξόδων μας μέχρι τώρα με αφίσες, ενοικιάσεις πάγκων, και η αίθουσα μας στοιχίζουν 1500 ευρώ. Οι χρηματικές χορηγίες από εταιρείες θα διαφημιστούν μέσω του banner μας στην Τεχνόπολις- Γκάζι. Όποιος θέλει μας βοηθάει και με προϊόντα που θα μπορούσαμε να πουλήσουμε, να βάλουμε στην Λοταρία και να χαρίσουμε σε παιδάκια και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεχόμαστε τρόφιμα και ρούχα σε πολύ κατάσταση, ηλεκτρικές συσκευές και ότι άλλο θα θέλατε να μας διαθέσετε. Τέλος και για τα ζωάκια μας περιμένουμε χορηγία και προϊόντα προς πώληση και διάθεση στην Λοταρία. Τροφές, λιχουδιές, φάρμακα, λουράκια για τσιμπούρια και πολλά άλλα. Είναι τόσο μεγάλες οι ανάγκες που δεχόμαστε τα πάντα.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld